Kingdom Come: Deliverance 2 Steam'de tekrar indirime girer mi?

Schwagos

Hectopat
Yer
Caliga Hall
Arkadaşlar oyun şu an %40 indirimde fakat 1100 TL gibi bir fiyata geliyor, bir oyuna da bu kadar para vermek istemiyorum. Sizce kış indirimlerinde indirime girer mi? Girerse yüzde kaç girer tahmini? Teşekkürler.

Tahminen yine benzer fiyatlarda olacak. Geliştiricisi dışında şu an yüzde kaç indirime gireceğini tahmin etmemiz zor. Yine de fazla zaman olmadığından bekleyebilirsiniz.

Bir oyuna bu kadarda para vermek istemiyorum cümlesi bana çok saçma geliyor hocam, yanlış anlamayın maddi durumunuzu zorluyordur alacak durumunuz yoktur ona lafım yok, ama geçirttiği vakit verdiği keyif itibariyle o paraya değecek bir oyun. Oyunu 40-50 saatte bitirseniz oynadığınız ve eğlenceli vakit geçirdiğiniz her gün için 100 lira falan para ödemiş oluyorsunuz ki bu, bir lüks eğlence için gayet ideal rakam. Tekrar indirim konusuna gelince illaki girecektir fakat daha altını göreceği konusunda şüpheliyim.

Bir oyuna bu kadar da para vermek istemiyorum cümlesi bana çok saçma geliyor hocam, yanlış anlamayın maddi durumunuzu zorluyordur alacak durumunuz yoktur ona lafım yok, ama geçirttiği vakit verdiği keyif itibarıyla o paraya değecek bir oyun. Oyunu 40-50 saatte bitirseniz oynadığınız ve eğlenceli vakit geçirdiğiniz her gün için 100 lira falan para ödemiş oluyorsunuz ki bu, bir lüks eğlence için gayet ideal rakam. Tekrar indirim konusuna gelince illaki girecektir fakat daha altını göreceği konusunda şüpheliyim.

Hocam maddi durumum yok değil de hatta şu an oyunu alabilecek param var fakat öğrenci olduğum için o parayı harçlık olarak kullanıyorum yani şimdi 1100 TL'ye oyun alsam kendime yetecek kadar param kalmıyor.

İsbankasi geri iade vardı 300tl o ve paycell 1000tl üzeri 200tl veriyordu bakabilirsiniz isterseniz ve epic games üzerinde daha fazla inebilir belki ileride tam bilmiyorum.

Hocam maddi durumum yok değil de hatta şu an oyunu alabilecek param var fakat öğrenci olduğum için o parayı harçlık olarak kullanıyorum yani şimdi 1100 TL'ye oyun alsam kendime yetecek kadar param kalmıyor.
Tabiki anlıyorum hocam zaten anlatmak istediğim o, bu oyuna şuan bu parayı verecek durumum yok demekle bir oyuna bu kadar verilmez demek farklı şeyler olduğu için. Eğer yanlış anlamaz isen, oyunun 500 tl lik kısmını ben sana hediye olarak vermek isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı