Kingdom Come: Deliverance alınır mı?

• Konuyu başlatan Typh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.277

Typh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Bu oyun hakkında çok karışık yorumlar okudum oynayanınız var mı? DLC'ler ile almayı düşünüyorum 53 TL şu an. Muhtemelen ana oyun yine yavan yapılmıştır DLC şarttır diye düşünüyorum. Oyunun savaş mekanikleri çok garip geldi bana ama arada kaldım bayağı.

Oyunu orta çağ simülasyonu gibi düşünebilirsiniz çünkü çok gerçekçi mekaniklere alışmak zaman alıyor zira kılıcınız ile düşmanlarınızın arasında dalıp katliam yapabileceğiniz bir oyun değil yavaş ilerleyen hikaye önem veren güzel bir oyun bu arada DLC ler olmadan da yavan bir oyun kesinlikle değil.

Oyunu orta çağ simülasyonu gibi düşünebilirsiniz çünkü çok gerçekçi mekaniklere alışmak zaman alıyor zira kılıcınız ile düşmanlarınızın arasında dalıp katliam yapabileceğiniz bir oyun değil yavaş ilerleyen hikaye önem veren güzel bir oyun bu arada DLC ler olmadan da yavan bir oyun kesinlikle değil.
Ana oyun yavan değil, yeterli içeriğe sahip. Oyunu neredeyse çıkar çıkmaz satın almıştım, RPG oyunlarıyla haşır neşir olmama rağmen bu oyun bana çok durağan geldiği için 3 defa başladım 3 defa bıraktım.
Peki optimizasyon için ne diyebilirsiniz? 1050Ti i5 7400 16 GB RAM ile en azından medium'da 60 FPS alma şansım var mı?

Peki optimizasyon için ne diyebilirsiniz? 1050Ti i5 7400 16 GB RAM ile en azından medium'da 60 FPS alma şansım var mı?
Medium ayarlarda ortalama 45-50 FPS arası alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Medium ayarlarda ortalama 45-50 FPS arası alırsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Youtube'a bakmak nasıl aklıma gelmedi 🤦‍♂️ teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı