Epic Games Kingdom Come Deliverance II tekrardan inmeye başladı

Kaviyy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar herkese. Oyunu Epic Games üzerinden aldım ve bir süredir oynuyorum. Toplam 25-30 saat aralığında bir zaman geçti oyunda. Bugün oyuna tekrar girerken bir güncelleme geldiğini söyledi Epic başlatıcı. Ancak oyunu bana tekrar indirtiyor. Yani 75-80 GB'lık bir indirme var şu an. Bu bir hata mı yoksa Epic Games ile alakalı bir şey mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aynı probleme sahibim şuan ve saveler muhtemelen silindi bu yüzden aşırı gergin bir şekilde indirmeyi bekliyorum eğer bir sonuç alırsanız bilgilendirme yapar mısınız ?

Bana da aynı güncelleştirme geldi. Umarım tekrarlamaz.
şuan ben yaptım oyun patladı grafikte hatalar var

Arkadaşlar selamlar herkese. Oyunu Epic Games üzerinden aldım ve bir süredir oynuyorum. Toplam 25-30 saat aralığında bir zaman geçti oyunda. Bugün oyuna tekrar girerken bir güncelleme geldiğini söyledi Epic başlatıcı. Ancak oyunu bana tekrar indirtiyor. Yani 75-80 GB'lık bir indirme var şu an. Bu bir hata mı yoksa Epic Games ile alakalı bir şey mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sende nasıl durum bir sıkıntı oldumuj

Aynı probleme sahibim şu an ve saveler muhtemelen silindi bu yüzden aşırı gergin bir şekilde indirmeyi bekliyorum eğer bir sonuç alırsanız bilgilendirme yapar mısınız?

Ben yaptım sonuç save duruyor ama buglar var askerler bolan gibi gözler yok karaterde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-17 215731.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-17 215731.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 101
  • Ekran görüntüsü 2025-02-17 215800.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-17 215800.png
    2 MB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı