Kingdom Come: Deliverance II'de itibar çok düşük kaldı

KiwiTLC1

Femtopat
Daha fazla  
Para kasmak amacıyla hırsızlık yaptım KCD 2'de. Bayağı fazla param oldu ama artık bütün bölgelerde itibarım en düşük seviyede. Muhafızlar dahil. Nasıl yükseltebilirim?

Satıcılardan alışveriş yap pazaralıksız veya ucuza ürün sat.
Muhafızlara olumlu cevap ver.

Hocam peki bir sorum daha olacak ben şimdi biriyle konuşurken çok itibar kaybettim ama görev gereği onu öldürdüm itibar geri gelir mi veya endulijans sandığından ödesem normale dönermi.

Hocam peki bir sorum daha olacak ben şimdi biriyle konuşurken çok itibar kaybettim ama görev gereği onu öldürdüm itibar geri gelir mi veya endulijans sandığından ödesem normale dönermi.

Bölgesel olarak gelir. Örnek Troskowitz birini öldürürsen dediğim şeyleri yaparak gene de itibar yükseliyor.

İtibarını yükseltmek için öncelikle suç işlemeyi bırakman gerekiyor. Küçük kasabalarda ya da köylerde tüccarlardan alışveriş yaparak, fakirlere sadaka vererek ve yan görevleri tamamlayarak itibarını yavaş yavaş toparlayabilirsin. Ayrıca, ölüleri gömmek veya insanlara yardım etmek gibi iyi niyetli eylemler de itibar kazandırır. Muhafızlarla aran kötü olduğu için rüşvet vermek veya hapis yatmak da bir seçenek ama en hızlı yöntem, birkaç gün şehir dışında takılıp geri dönmek ve temiz bir başlangıç yapmak olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı