Kingdom Come: Deliverance oynanır mı?

• Konuyu başlatan MstfKR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.187

MstfKR

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
5500M
İşlemci
Ryzen 7 5800h
Merhaba şu ana indirime girmiş ful paketi 15,25 lira. Nasıl bir oyun? M&B´ye benzettim biraz. Bannerlord´a 40+,Warband´da 250+ saatim var. Sizce alınır mı? Ayrıca oyunda FSR veya DLSS desteği var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende bıraktım doğrudur. Savaş mekaniklerini hiç beğenmedi oyunun çok zor yapmışlar. Vurmayla ölüyorsun hemen.

Biraz araştırıyorum da oyunu gerçekçi bir yapısı var diyorlar. Gerçekçiliğin verdiği bir zorluk mu bu acaba? Gerçekçi oyunları severim şahsen. Oyundaki amacımız ne tam olarak? M&b´deki gibi millet seçebiliyor muyuz? Hangi milletler var tam olarak?

Biraz araştırıyorum da oyunu gerçekçi bir yapısı var diyorlar. Gerçekçiliğin verdiği bir zorluk mu bu acaba? Gerçekçi oyunları severim şahsen. Oyundaki amacımız ne tam olarak? M&b´deki gibi millet seçebiliyor muyuz? Hangi milletler var tam olarak?

Yok hayır oyunun bir hikayesi var. Ona göre ilerliyorsunuz. Ama gerçekçilik kısmı doğru. Hırsızlık yaparsanız sizi yakalıyorlar falan böyle çok ayrıntı var oyunda. Ama savaşmayı hiç sorma. Böyle zor bir şey olamaz :)

Hikaye oyunu fakat hikayesi çok geniş ve çok fazla yan görev ve eklenti mevcut. O yüzden sıkmıyor. Oyundaki en zor şeyse dövüş mekanikleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı