Kingdom Come: Deliverance oynanır mı?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steam'de indirime girmiş, az önce aldım royal Edition olarak. Sizce oynanır mı? AC Valhalla, God of War tarzı oyunları severim.

Dövüş mekanikleri cidden zor hocam 30 saat oynadım her dövüşe girdiğimde çok gerilirdim internetten birkaç videosunu izlerseniz anlarsınız
Dediğiniz tarz oyunlara benzemiyor ama bence bir şans verebilirsiniz. Oyunu aldıktan sonra denememek mantıksız olur. Dövüşler zor ve dövüş mekanikleri farklı olduğu için alışma süreci gerektiriyor.
Ben çoğu dövüş oyununu kabus modda oynadım zaten. Yine de bir iddiam yok ama denemekte fayda var.

Ben çoğu dövüş oyununu kabus modda oynadım zaten. Yine de bir iddiam yok ama denemekte fayda var.
Hocam oyun arcade tarzda bir zorluğu yok dövüş mekaniği gerçekci mi denir tam emin değilim mekaniklerle boğuştuğunuz için zorlanıyorsunuz ilk çıktığı zamanlar denemiştim mod desteği ne durumda bilmiyorum ama içerik modlanmaya uygun mekaniği beğenmezseniz bence RPG olarak iyi bir oyun modlarına bakın.

Oyunu zor savaş mekanikleri olduğu için önermiyor değiliz. Oyun sana söylediğin oyunlar gibi lineer bir eğlence sunmuyor. Yani a noktasından b noktasına giderken şunları döv, kes, biç, şuraları lootla, güçlen, yoluna devam et gibi bir şeyi yok. Tamamen RPG oyunu ve çok yavaş bir tempoya sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı