Size gitmeyebilir
Neden?O tarz oyunları seviyorsan bu oyunu sevmezsin.
Neden?
Dövüş mekanikleri cidden zor hocam 30 saat oynadım her dövüşe girdiğimde çok gerilirdim internetten birkaç videosunu izlerseniz anlarsınız
Ben çoğu dövüş oyununu kabus modda oynadım zaten. Yine de bir iddiam yok ama denemekte fayda var.Dediğiniz tarz oyunlara benzemiyor ama bence bir şans verebilirsiniz. Oyunu aldıktan sonra denememek mantıksız olur. Dövüşler zor ve dövüş mekanikleri farklı olduğu için alışma süreci gerektiriyor.
Hocam oyun arcade tarzda bir zorluğu yok dövüş mekaniği gerçekci mi denir tam emin değilim mekaniklerle boğuştuğunuz için zorlanıyorsunuz ilk çıktığı zamanlar denemiştim mod desteği ne durumda bilmiyorum ama içerik modlanmaya uygun mekaniği beğenmezseniz bence RPG olarak iyi bir oyun modlarına bakın.Ben çoğu dövüş oyununu kabus modda oynadım zaten. Yine de bir iddiam yok ama denemekte fayda var.
Ben çoğu dövüş oyununu kabus modda oynadım zaten. Yine de bir iddiam yok ama denemekte fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.