Kingdom Come Deliverance Zorlanıyorum

Az önce bu bücürün kovaladığı adamı mağarada buldum beraber baskına gelenlere saldırdık oyunun o kısmındayım, elim ayağıma dolandı 🙂 Şöyle komboları güzelce yapıp adamları dağıtsam sonra üstündekileri alıp satsam dedim bayağı bir vaktimi aldı, oyunda siz de böyle mi ilerliyordunuz belli süre sonra oturuyor mu? Ayrıca şuan görev yapmayı bırakıp antreman mı yapmalıyım, turnuvaya katılmak gibi...

Atak ve savunma taktiklerini öğrenebileceğin bir cavuş vardı adını unuttum. Ona gitmeni tavsiye ederim. Belirli ücret karşılığında sana ne yapman gerektiğini öğretiyor. Sağ-sol-sol gibi mesela bunları sen kendin uyguluyorsun savaş esnasında. Düşmana sağdan mı soldan mı çağrazdan mı vuracaksın bunlar tamamen senin savaş taktiğine kalmış bir durum. Ben ok ile uzaktan indirebildiğimi indirirdim dahasında iki ileri bir geri mehter takımı gibi dakikalarca savaşırım. Savaşlar uzun sürüyor bundan dolayı kolay ölmezler. Haydut kamplarını ortadan kaldır oralarda kasalar var onları açmayı dene içindekileri sat. Yapabilirsen hırsızlık yap ama onları herkese satamazsın unutma. Haydut kampları diyip geçme onlar da gayet kalitelidir :D

Haydut kamplarını temizle oradaki kasalardan ve haydutların üzerlerindekilerden iyi derecede altın kazanıyorsun. (Değirmenciye satacaksın.) İyi bir set yaparsın belirli bir süre sonra.

Kombo işini de yetenek kısmından açtığın zaman ekranda gösteriyor. ''Yukarı, sola, aşşağı'' şeklinde, pratik yaparak belirli bir süre sonra alışırsın. Yan görev yap, kaledeki turnuvada savaş, gerisi gelir zaten. :)
Atak ve savunma taktiklerini öğrenebileceğin bir cavuş vardı adını unuttum. Ona gitmeni tavsiye ederim. Belirli ücret karşılığında sana ne yapman gerektiğini öğretiyor. Sağ-sol-sol gibi mesela bunları sen kendin uyguluyorsun savaş esnasında. Düşmana sağdan mı soldan mı çağrazdan mı vuracaksın bunlar tamamen senin savaş taktiğine kalmış bir durum. Ben ok ile uzaktan indirebildiğimi indirirdim dahasında iki ileri bir geri mehter takımı gibi dakikalarca savaşırım. Savaşlar uzun sürüyor bundan dolayı kolay ölmezler. Haydut kamplarını ortadan kaldır oralarda kasalar var onları açmayı dene içindekileri sat. Yapabilirsen hırsızlık yap ama onları herkese satamazsın unutma. Haydut kampları diyip geçme onlar da gayet kalitelidir :D

Yüzbaşından yan görev aldım, haydut kamplarına gidiyorum kesip ganimetleri toplayıp geliyorum lakin o kamptaki haydutlar kombo yapmama bile gerek kalmadan öldü bazen de öylesi denk geliyor ki kombo yaptırtmıyor yani üst- sağ- sol aşağı yapmam gerekiyor ancak daha sağı yapar yapmaz adam karşı saldırı yapıyor ve komboyu bölüyor bunu anlayamadım? 🧐🙂

Yanlış hatırlamıyorsan Q tuşu ile zamanını doğru ayarladığınız vakit rakibin hem atağını kesiyorsunuz hem de üstüne atak yapıp darbe indiriyorsunuz. O hamleden sonra komboya açık oluyor düşman.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı