Kingmax SMV32 120GB SSD Alınır Mı?

Üstüne 20 Lira koy Team veya Gigabyte al.
Zaten aşırı düşük kapasiteli bir şeye bu kadar para vermek benim ciğerimi yakardı doğrusu. Yerinde olsam Gigabyte'ı alırdım.

Ürün nasıl indirim ile geliyor ? Ben de almayı düşünüyorum.
Hepsiburada 175/25 tanımlamış hesaba.
Üstüne 20 Lira koy Team veya Gigabyte al.
Zaten aşırı düşük kapasiteli bir şeye bu kadar para vermek benim ciğerimi yakardı doğrusu. Yerinde olsam Gigabyte'ı alırdım.
Arttırabilirim aslında da SATA II bilgisayarda kullanacağım için yeterli olacağını düşünüyorum, endişem çabuk bozulmasından yana.
Markaya baktım da köklü bir üretici. Bazı modelleri araştırınca da Silicon Motion kontrolcü ve Micron NAND kullanıldığı yazıyor, bu model de güzel olacağını düşünüyorum. James Donkey almaktan iyidir, bari birçok inceleme yazısı görebiliyoruz.
Olumsuz bir yorum gelmezse yüksek ihtimal yarın sipariş geçerim.

Olumsuz bir yorum gelmezse yüksek ihtimal yarın sipariş geçerim.
Markanın öbür modellerinde bir kötü yorum görmedim açıkçası, bu model de sorunlu olacağını sanmıyorum. Marka beni oldukça şaşırttı aslında. İyi forumlar :) Mesajlarım yararlı olduysa beğenebilirsiniz, başka sorunuz var mıdır?

Ekleme olarak; marka sitesi ve model bilgileri Welcome to KINGMAX -.

Ekleme olarak; marka sitesi ve model bilgileri Welcome to KINGMAX -.
Markanın sitesinde HTTPS protokolü bile yok.
Arttırabilirim aslında da SATA II bilgisayarda kullanacağım için yeterli olacağını düşünüyorum, endişem çabuk bozulmasından yana.
Attığım Gigabyte'ı alırsanız tahminimce en az iki katı TBW garantisi şeklinde ömür de satın almış olacaksınız +20 Lira'ya. Bu bilgisayarınızda kullanmaz yenisine takarsınız. Tercih sizin yine de.

Sipariş geçildi, gelince yorumlarım.
Artık şansımıza ne çıkarsa🍀
SATA II değerleri bu şekilde...
Adsız.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı