Oyun Kings Quest 10 TL

Emre.bey

Decapat
Daha fazla  
1683377188387.png

Steamde indirimlerle 40 TL yi bulan macera oyunu King's Quest durmaplay'de 10 tl ye alınabilir durumda. İlk bölümü ücretsiz olan macera oyununun ilk bölümünü steam üzerinden deneyebilir, beğenirseniz tüm bölümlerini içeren King's Quest: The Complete Collection (kendim aldım herhangi bir problem yaşamadım) aşağıdaki bağlantıdan alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1768619

Steam'de indirimlerle 40 TL'yi bulan macera oyunu king's Quest DurmaPlay'de 10 TL'ye alınabilir durumda. ilk bölümü ücretsiz olan macera oyununun ilk bölümünü Steam üzerinden deneyebilir, beğenirseniz diğer 4 bölümünü içeren king's Quest: The Complete Collection (kendim aldım herhangi bir problem yaşamadım) aşağıdaki bağlantıdan alabilirsiniz.

Teşekkürler bilgilendirme için:).Almayı düşünüyordum ama maddi durumumdan dolayı alamıyordum. Tekrardan teşekkürler.

Buradan alındığında o fiyat. Anahtar geldikten sonra anahtarı steam uygulaması sol alttan Add Game->Activate Product on steam seçeneği ile kütüphaneye ekleyebilirsin. Oyun sayfasında King's Quest Complete Collection belirtilmesede satılan anahtar o şekilde. Altta kanıtı:

1683387329613.png

Buradan alındığında o fiyat. Anahtar geldikten sonra anahtarı steam uygulaması sol alttan Add Game->Activate Product on steam seçeneği ile kütüphaneye ekleyebilirsin. Oyun sayfasında King's Quest Complete Collection belirtilmesede satılan anahtar o şekilde. Altta kanıtı:

Eki Görüntüle 1768891
Bu remaster sürüm mü eskisi mi?

Bu remaster sürüm mü eskisi mi?
İlk resme ilgili oyunun bağlantısını eklemiştim ama tekrar link olarak belirtiyorum alttaki sürüm:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı