Kingsize Beast Mode alınır mı?

Hocalarım kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Smash Pro aldım spicy lemon aromalı bugün ilk defa arkadaşımla denedik. Spora girmeden 10 dk önce falan ağzımıza birer ölçek atıp su içtik üstüne neyse salona geçtik üstümüzü falan değiştirdik hala bir etki yoktu bende arkadaşım çok az kaşındığını söyledi. Bana da bekle kana yavaş karışıyordur dedi. Bekledim bekledim spora başladık ama hiçbir etki göremedim ben moralim bozuldu buna. Arkadaşım da çok aşırı olmasa da enerji geldiğini ve kaşındığını söyledi. Ama bende ne kaşınma ne enerji geldi. Normalde kahve içmiyorum. Sadece bugün destek olsun diye filtre kahve içtim. Yarım saate de spora gittik. Niye böyle oldu sizce yani dediğim gibi sürekli kahve içen, kafein yükleyen birisi değilim. Hadi kaşınmayı geçtim kahve üstüne 1 ölçek smash Pro sadece kafeinden bile enerji gelmesi gerekmez miydi? Kısacası ben hiçbir etki hissedemedim neden böyle olmuş olabilir? Cidden çok moralim bozuldu bu duruma denemek için aldım zaten ama hiç mi etki etmez anlamadım.

@Aras the Great @Aodien_yigit

Hocam boy ve kilonuz nedir? Ben 192'yim ve kilom 96 civarı bana güzel etki ediyor fakat sizin durumunuzu bilemiyorum değişkenlik gösterebiliyor etki, smash etki etmediyse daha üst markalara yönelmekten başka çareniz yok gibi, Grenade, olimp r-weiler shot gibi, veya ayrı ayrı citrulline malate, beta alanin, arjinin, electrolytes alıp kendi preworkoutunuzu yapmalısınız, TR'deki preworkoutların citrullinin 1gryi geçmesi yasak bu yüzden ayrı ayrı alıp kendi preworkoutunuzu yapmanız daha iyi olur.

Hocam boy ve kilonuz nedir? Ben 192'yim ve kilom 96 civarı bana güzel etki ediyor fakat sizin durumunuzu bilemiyorum değişkenlik gösterebiliyor etki, smash etki etmediyse daha üst markalara yönelmekten başka çareniz yok gibi, Grenade, olimp r-weiler shot gibi, veya ayrı ayrı citrulline malate, beta alanin, arjinin, electrolytes alıp kendi preworkoutunuzu yapmalısınız, TR'deki preworkoutların citrullinin 1gryi geçmesi yasak bu yüzden ayrı ayrı alıp kendi preworkoutunuzu yapmanız daha iyi olur.

76 kg 175 boy 86 kg başladım 3 ayda 76ya düştüm şu ankilo vermem durdu ilk defa içtim nasıl etki etmedi çözemedim sanki bağışıklığım var sanarsın 1 gram mı etki etmez hocam?

76 kg 175 boy 86 kg başladım 3 ayda 76ya düştüm şu ankilo vermem durdu ilk defa içtim nasıl etki etmedi çözemedim sanki bağışıklığım var sanarsın 1 gram mı etki etmez hocam?

Hocam etki eder lakin TR'deki prelerin çoğu 1gr citrulline sınırlı, yurtdışındaki prelerin yanında hiç kalıyor yani, bu arada aç karna mı içtiniz preworkoutu?

Hocam etki eder lakin TR'deki prelerin çoğu 1gr citrulline sınırlı, yurtdışındaki prelerin yanında hiç kalıyor yani, bu arada aç karna mı içtiniz preworkoutu?

Hocam 1-1.30 saat önce yedim herhalde sizce neden böyle olmuş olabilir? Arkadaşımda da aman aman bir etki yaratmadı ama yine de kaşındığını söyledi bende hiç ama hiçbir şey olmadı.

Hocam 1-1.30 saat önce yedim herhalde sizce neden böyle olmuş olabilir? Arkadaşımda da aman aman bir etki yaratmadı ama yine de kaşındığını söyledi bende hiç ama hiçbir şey olmadı.

Hocam bilemiyorum cidden ya, bana da mesela on the GO gram etki yapmamıştı 2 ölçek almama rağmen, smash bayağı güzel etki veriyor ama sizin durumu çözemedim, bir de aç karna deneyin isterseniz.

Hocam bilemiyorum cidden ya, bana da mesela on the GO gram etki yapmamıştı 2 ölçek almama rağmen, smash bayağı güzel etki veriyor ama sizin durumu çözemedim, bir de aç karna deneyin isterseniz.

Hocam birkaç videoda gördüm onunla alakalı olabilir mi? Biz suya karıştırmadan içtik yani ağzımıza attık üstüne su içtik direkt bazı videolarda çözünmesi gerektiği yazıyor. Acaba ondan mı?

Hocam birkaç videoda gördüm onunla alakalı olabilir mi? Biz suya karıştırmadan içtik yani ağzımıza attık üstüne su içtik direkt bazı videolarda çözünmesi gerektiği yazıyor. Acaba ondan mı?

Hocam bende ağzıma atarak içiyorum yine de etki gösteriyor onunla alakalı değildir.

Hocam çözemedim 2 ölçek mi içsem diye düşündüm de 1 ölçekte nasıl bir şey olmadı anlayamadım.
Her ürün herkeste aynı etkiyi göstermez. Üstelik Türkiye gibi bir yerde, 1 gram üstü sitrülinin yasak olduğu yerde, pre-workoutlardan fazla bir etki beklemeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı