Adata XPG SX8200 Pro 512GB M.2 PCIe 3500-2300MB/s SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Samsungun kalitesi su götürmez gerçek zaten. Ama bu NVME ile o dediğiniz neredeyse aynı fiyat.
@Emirizmir hocam gerçekten anlatamıyorum. NVME ya da SATA 3 olması günlük kullanımda bir şeyi değiştirmiyor. Yaptığınız tek şey kaliteyi düşürmek olacak alınırsa.
Bana sorarsanız 860 Evo 250 GB modeliyle iyi . Arkadaşın attığı SSD'ye göre kıyaslıyorum zaten, 512 GB olan versiyonu yerine bunu almak elbette daha mantıklı olur.
@Rexx o zaman sorma ve yaptığım mesajlara "Kızgın" emojisi atma sebebin ne? Boşa vakit alıyorsun, bozuldu diye konu açtığın gün elimde patlamış mısırla çektiğin acıyı izleyeceğim.
@Rexx o zaman sorma ve yaptığım mesajlara "Kızgın" emojisi atma sebebin ne? Boşa vakit alıyorsun, bozuldu diye konu açtığın gün elimde patlamış mısırla çektiğin acıyı izleyeceğim.