Kingspec M.2 NVMe SSD alınır mı?

• Konuyu başlatan Rexx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 5.578
@Emirizmir hocam gerçekten anlatamıyorum. NVME ya da SATA 3 olması günlük kullanımda bir şeyi değiştirmiyor. Yaptığınız tek şey kaliteyi düşürmek olacak alınırsa.
Bana sorarsanız 860 Evo 250 GB modeliyle iyi . Arkadaşın attığı SSD'ye göre kıyaslıyorum zaten, 512 GB olan versiyonu yerine bunu almak elbette daha mantıklı olur.

@Rexx o zaman sorma ve yaptığım mesajlara "Kızgın" emojisi atma sebebin ne? Boşa vakit alıyorsun, bozuldu diye konu açtığın gün elimde patlamış mısırla çektiğin acıyı izleyeceğim.

@Rexx o zaman sorma ve yaptığım mesajlara "Kızgın" emojisi atma sebebin ne? Boşa vakit alıyorsun, bozuldu diye konu açtığın gün elimde patlamış mısırla çektiğin acıyı izleyeceğim.
Siz herhalde bu SSD nin kartondan yapıldığını sanıyorsunuz. Bu kadarıda abartı ama.

Ani bir karar değişikliğiyle US $69.19 31% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Dahili Katı Hal Sürücüleri'de M2 SSD SAMSUNG 970 EVO Artı M.2 SSD M2 1 TB 500G 250G HD NVMe SSD sabit disk HDD sabit disk 1 TB Katı Hal PCIe için Laptop Aliexpress.com'da | Alibaba Grup bu SSD'yi aldım 500 GB olanından mutluyum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı