Kingston 16 GB HyperX Fury Black DDR4 3200MHz CL16 ne kadar eder?

Dual channel kullanmak isteme nedeniniz sisteminizin AMD ekosisteminde olması mıdır? Eğer İntel ise neden üzerine para verip yine 2x8 olarak kullanmak istediğinizi anlamadım pek. Ben mi yanlış biliyorum? Dual Channel yapısı AMD sistemlerde en optimal sonucu veriyor.

Dual channel kullanmak isteme nedeniniz sisteminizin AMD ekosisteminde olması mıdır? Eğer İntel ise neden üzerine para verip yine 2x8 olarak kullanmak istediğinizi anlamadım pek. Ben mi yanlış biliyorum? Dual Channel yapısı AMD sistemlerde en optimal sonucu veriyor.
Evet hocam rx 5700 ve r5 3600 lü bir sistem bu yüzden tek kanal çift kanala göre performans bakımından çok fark ediyor.
Öyle yaparsanız 630 TL'ye 2x8 16 GB raminiz olur. Ancak arkadaşın sattığını alırsanız yine çift kanal olarak kullanıp 550 TL'ye 32 GB RAM'iniz olur. Akıl karı olmaz yani öyle yaparsanız. Ayrıca birdaha RAM ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Evet aslında kulağa hoş geliyor.Ama benim demek istediğim eğer 1 tane 16 daha alırsam cebimden 550 TL çıkacak.Fakat satıp üzerine en fazla 150 TL çıkacak.Render almadığım için en baba oyunda bile performans farkı olmayacak.Evet render alsam mantılı olabilir ama en fazla 2-3 FPS için 400 TL mantıklı olmaz gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı