yusufcan1636
Hectopat
Hocam önermiyorum. SanDisk SSD Plus 240GB vs. Kingston A400 SSDNow 240GB konu aklına yatsın diye paylaşıyorum.
Patriot brust o segmentte daha çok tercih ediliyor.
Patriot aldım 5 ay sonra öldü önermem onu.
Hocam önermiyorum. SanDisk SSD Plus 240GB vs. Kingston A400 SSDNow 240GB konu aklına yatsın diye paylaşıyorum.
Patriot brust o segmentte daha çok tercih ediliyor.
Nasıl öldü?Patriot aldım 5 ay sonra öldü önermem onu.
Nasıl öldü?
elektrik kesintisi oldu mu? birde power supplyınız kaliteli mi muhtemelen bu ikisinden biridir 5 ay bir ssd için çok kısa bir süre...Bozuldu anlamında dedim.
Nasıl bozuldu işte, Nasıl karar verdin bozulduğuna, Tam olarak ne oldu?Bozuldu anlamında dedim.
Nasıl bozuldu işte, nasıl karar verdin bozulduğuna, tam olarak ne oldu?
İyi de bozulmuş olmuyor ki böyle. Çıkarıp takmışsın düzelmiş işte, kablolarda sorun olmuş olabilir.HDD ve SSD vardı sistemde bilgisayar Windows'a girmiyordu BIOS'tan ileri gitmiyordu.
Sanırsam biostada gözükmüyordu. Biraz araştırdım daha sonra SSD'yi çıkardım denedim düzeldi Amazon da sağ olsun direk iade aldı.
İyi de bozulmuş olmuyor ki böyle. Çıkarıp takmışsın düzelmiş işte, kablolarda sorun olmuş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.