Kingston 256 USB bellek alınır mı?

WrOwLed

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben bir USB bellek almayı düşünüyorum, format USB'si falan hazırlarken hızlı olmasını istiyorum, her USB belleğe uyumlu olsun. Şöyle bir ürün var bütçeme de uygun, bu ürün bütün USB girişlerine olur mu, ekstradan kullanılmayan bir özelliği var mı? Ürün bu;
Sizce alınır mı? Okuma yazma hızı nasıldır?

Öncelikle merhaba ben bir USB bellek almayı düşünüyorum, format USB'si falan hazırlarken hızlı olmasını istiyorum, her USB belleğe uyumlu olsun. Şöyle bir ürün var bütçeme de uygun, bu ürün bütün USB girişlerine olur mu, ekstradan kullanılmayan bir özelliği var mı? Ürün bu;
Sizce alınır mı? Okuma yazma hızı nasıldır?
Eğer kasanızda 3.2 portu varsa olabilir. Çünkü versiyonu 3.2. Ona dikkat edin. 2. olarak da neden bu kadar yüksek para veriyorsunuz ki? 16GB veya 32GB ideal bir sayı bence. Gerek yok 256GB bellek için.

Eğer kasanızda 3.2 portu varsa olabilir. Çünkü versiyonu 3.2. Ona dikkat edin. 2. olarak da neden bu kadar yüksek para veriyorsunuz ki? 16 GB veya 32 GB ideal bir sayı bence. Gerek yok 256 GB bellek için.

Format USB'si hazırlarken çok hızlı olmasını istiyorum, veri aktarımı da hızlı olmasını istiyorum USB 3 portu mu almalıyım bütün eski yeni bilgisayarlar için?

Güncel ürün önerecek var mı ?

AliExpress'te az önce şunu buldum:
831, 95TL | Samsung USB Sopa 64 GB 3.1 USB Flash sürücü 128 GB Pendrive 128 GB Kalem sürücü 256 GB bilgisayar Telefonu için Anahtarda Mini USB Bellek Disk
Bu ürün 3 00 girişine uyar mı 3.1 nasıl oluyor yardımcı olacak yok mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı