Kingston 480GB HyperX Fury 3D SSD Alınır mı?

Arif.Işık

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, iyi akşamlar.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, Kingston HyperX Fury 3D modelini almayı düşünüyorum. Ama birkaç sorum olacak.

2- Belirttiğim SSD almaya değer mi, yüksek sıcaklıkları görür müyüm ?

Tahminimce işaretlediğim yere takılıyor. Bu arada kusura bakmayın daha önce hiç SSD takmadım, o yüzden pek bir bilgim yok.

Inked90738525886BC5F058064C98B1299E4D_LI.jpg

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, iyi akşamlar.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, Kingston HyperX Fury 3D modelini almayı düşünüyorum. Ama birkaç sorum olacak.

2- Belirttiğim SSD almaya değer mi, yüksek sıcaklıkları görür müyüm ?

Tahminimce işaretlediğim yere takılıyor. Bu arada kusura bakmayın daha önce hiç SSD takmadım, o yüzden pek bir bilgim yok.

Eki Görüntüle 871498
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Hocam alacaksanız Dramlı modellerden alın. Anca aşırı derecede yükleme yaptığında çok ısınır. Sistemdeyken ısınmaz. Normal çalışırken.

Yeni konu açın hocam bildiğim kadariyla HyperX modeli gayet iyi bir model. Ben de SSD bakıyorum bu aralar Teknosa da kioxia 480 GB SSD 489 lira. Onu almayı düşünüyorum.
Oo iyimiş ya 2-3 yıl götürür mü acaba? Bende ondan alabilirim bak fazla bütçemi yormama gerek yok. Öğrenci adamız sonuçta. :)
Peki bir şey soracağım taşınabilir SSD diyor ya bu ben bunu notebook'a sabitlesem aynı amaçla kullanabilirim değil mi?

Edit: Ben pek güvenemedim Toshiba'nın sorunlu ürünlerini satıyor diyorlar, garantisi vs. de yok herhalde vazgeçtim.

Son düzenleme:
Oo iyimiş ya 2-3 yıl götürür mü acaba? Bende ondan alabilirim bak fazla bütçemi yormama gerek yok. Öğrenci adamız sonuçta. :)
Bence götürür hemde garantisi de var. Bazıları kronik sorunlu falan diyorlar bazıları da hiçbir sorunu olmadığını söylüyor. En nihayetinde teknoloji şans işi. İlk fırsatta elimdeki telefonu satıp alacağım inşallah :)

Konuyu hortlatmışsınız :D Samsung 870 EVO aldım ben zamanında. Çok memnunum tavsiye ederim. O zamanlar 500GB 540 lira gibisinden bir rakama almıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı