Kingston 512 GB KC3000 M.2 SSD alınır mı?

PiedraV2

Centipat
Daha fazla  

1. Bu SSD'yi almak istiyorum, sizce iyi midir yoksa daha iyi SSD'ler var mı bu paraya?
2. bunu alınca PC hızlı açılır mı? Oyunlarım hızlı olur mu? Her şeyim iyi olur mu? Şu an kullandıgım şey Toshiba HDD, 500GB SSD kullanmadım.

1. Bu SSD'yi almak istiyorum, sizce iyi midir yoksa daha iyi SSD'ler var mı bu paraya?
2. bunu alınca PC hızlı açılır mı? Oyunlarım hızlı olur mu? Her şeyim iyi olur mu? Şu an kullandıgım şey Toshiba HDD, 500GB SSD kullanmadım.
1.Ssd gayet iyi bu bütçeye bulunacak en iyilerden
2. Şuanki ssd'nize göre bi fark olur , Oyunlar hızlı olmaz sadece daha hızlı açılır , Her şey iyi olmaz sadece daha hızlı olur.

Evet oldukça iyi bir SSD ama anakartınız nedir?

Sistem özellikleriniz nedir? Özellikle anakart ve işlemci.

bunu alınca PC hızlı açılır mı? Oyunlarım hızlı olur mu? Her şeyim iyi olur mu? Şu an kullandıgım şey Toshiba HDD, 500GB SSD kullanmadım.
HDD'den geçerseniz tabii ki hızlanır fakat oyunlarda FPS artmaz.

Bu modeli ben de bugün aldım. Yarın gelmiş olur yorumumu paylaşırım testler sonrası. Yalnız arkadaşların dediği gibi 4.0 ile çalıştırmanız için 11. nesil işlemciye ihtiyacınız var. 3.0 ile de çalışıyor tabii ama hızı onun sınırları kapsamında kalıyor.

Bu modeli ben de bugün aldım. Yarın gelmiş olur yorumumu paylaşırım testler sonrası. Yalnız arkadaşların dediği gibi 4.0 ile çalıştırmanız için 11. nesil işlemciye ihtiyacınız var. 3.0 ile de çalışıyor tabii ama hızı onun sınırları kapsamında kalıyor.
Yani 10. Nesil için alsam nelerden faydalanamıyacagım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı