Kingston 667MHz DDR2 KVR667D2N5/2G ve Adata M2OAD5H3J4171Q1C52 RAM uyumsuzluğu

• Konuyu başlatan .Neo.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 638

.Neo.

Kilopat
Arkadaşlar iyi forumlar. Ben 8 yıllık bilgisayarıma RAM aldım. Normalde Adata 667MHz 2 GB RAM vardı. Yeni RAM almak istiyordum uzun süredir. En sonunda 3 gün önce hepsiburada.com’dan yine 667MHz 2 GB RAM aldım (marka Kingston). RAM’i taktım, bilgisayarımı çalıştırdım. Görüntü gelmedi. Ekran kartımda bazen böyle sıkıntılar oluyor diye kapatıp açtım bilgisayarı. Görüntü yine gelmedi. Ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı. Onboarddan denedim yine olmadı. VGA bozulmuştur deyip bilgisayarı televizyona HDMI ile bağladım. Yine olmadı. Yeni aldığım RAM’i çıkardım açıldı. Yeni RAM’i takıp eski RAM’i çıkardım yine açıldı. Acaba 2. RAM slotunda mı sıkıntı var dedim onda da sıkıntı yok. 2 RAM takınca sıkıntı oluyor. BIOS'a giremedim pil bitik diye. Akşama babama gelirken almasını söyledim. Şimdi arkadaşlar sıkıntı RAM uyumsuzluğu mu, yoksa PSU mu yetmiyor?
Yeni RAM'im Kingston 667MHz DDR2 KVR667D2N5/2G bellek.
Eski RAM'im Adata 2 GB RAM PC desktop M2OAD5H3J4171Q1C52.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi forumlar. Ben 8 yıllık bilgisayarıma RAM aldım. Normalde Adata 667MHz 2 GB RAM vardı. Yeni RAM almak istiyordum uzun süredir. En sonunda 3 gün önce hepsiburada.com’dan yine 667MHz 2 GB RAM aldım (marka Kingston). RAM’i taktım, bilgisayarımı çalıştırdım. Görüntü gelmedi. Ekran kartımda bazen böyle sıkıntılar oluyor diye kapatıp açtım bilgisayarı. Görüntü yine gelmedi. Ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı. Onboarddan denedim yine olmadı. VGA bozulmuştur deyip bilgisayarı televizyona HDMI ile bağladım. Yine olmadı. Yeni aldığım RAM’i çıkardım açıldı. Yeni RAM’i takıp eski RAM’i çıkardım yine açıldı. Acaba 2. RAM slotunda mı sıkıntı var dedim onda da sıkıntı yok. 2 RAM takınca sıkıntı oluyor. BIOS'a giremedim pil bitik diye. Akşama babama gelirken almasını söyledim. Şimdi arkadaşlar sıkıntı RAM uyumsuzluğu mu, yoksa PSU mu yetmiyor?
Yeni RAM'im Kingston 667MHz DDR2 KVR667D2N5/2G bellek.
Eski RAM'im Adata 2 GB RAM PC desktop M2OAD5H3J4171Q1C52.
RAM'lerin güç tüketimi çok az. Bu kadar yükleme yapıldığında stabil çalışmayacak olsaydı kullanamazdınız bilgisayarı. RAM'leriniz uyumsuz. Geri verme imkanınız varsa geri verin, satabilirsiniz de. CPU-Z uygulaması ile RAM'iniz hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz bu sayede uyumlu RAM seçmesi daha kolay olur. Anakartınızın desteklenen RAM listesine bakmanızda fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı