Kingston 8 GB DDR3 1333 MHz RAM alınır mı?

Yer
Karolinska University Hospital, Solna, İsveç
Daha fazla  
4 Gb'lığı var aynısının. Muhtemelen sahte Ram. Zaten yorumlarda belirtenler de vardı. Çalışıyor, iş görüyor ama etiketi bile tuhaf hiç orijinal gibi değil. Bir de çok dandik bir plastiğin içinde geldi. Kutusu falan yok. Zaten Cpu-z de hakkında çok bir bilgi göstermiyor. Ama alınır mı alınır bence. Bu fiyata bu kadar.

4 Gb'lığı var aynısının. Muhtemelen sahte Ram. Zaten yorumlarda belirtenler de vardı. Çalışıyor, iş görüyor ama etiketi bile tuhaf hiç orijinal gibi değil. Bir de çok dandik bir plastiğin içinde geldi. Kutusu falan yok. Zaten Cpu-z de hakkında çok bir bilgi göstermiyor. Ama alınır mı alınır bence. Bu fiyata bu kadar.
Oyunlarda bir sorun yaratır mı ? Bu sahte olayı? Aldım ama.

Link aşağıda, sorunum alınır mı? 1333 değeri 1600 göre oyunlarda sorun çıkarır mı?

Ben kullanıyorum hiçbir sorun yok fakat bana 8 yeter diyorsan 4+4 yapmanı tavsiye ederim ama ben ileriki zamanlarda 16 yapacağım diyorsam 8 almanı tavsiye ederim ben 4+4 olarak almıştım şu anda pişmanım.

DDR4 RAM'ın yanına aldıysan iade et. Dual olarak çalışmaz.

Yok 2 tane sipariş verdim aynı anda takacağım gelenleri.

Ben kullanıyorum hiçbir sorun yok fakat bana 8 yeter diyorsan 4+4 yapmanı tavsiye ederim ama ben ileriki zamanlarda 16 yapacağım diyorsam 8 almanı tavsiye ederim ben 4+4 olarak almıştım şu anda pişmanım.
2x8 Aldım.

Kullanıyorum tavsiye etmemem sakın alma o fiyata daha iyilerini bulursun
Daha iyi derken ve sakın alma tavsiye etmem dediniz ne gibi ? oyunlarda sorun mu çıkarır ? Sipariş etim. Takacağım sistem pek iyi değil i5 2500 ve gtx 1050 2gb var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı