Kingston 8 GB DDR4 3200MHz yanına RAM önerisi

sosisliseven_3.1

Centipat
Daha fazla  
İlk RAM'in marka modeli bu Kingston 8 GB DDR4 3200MHz SO-DIMM – HP OEM, buna göre 2. RAM ne almalıyım ve en ucuzu nerede bulabilirim?

İlk RAM'in marka modeli bu Kingston 8 GB DDR4 3200MHz SO-DIMM – HP OEM, buna göre 2. RAM ne almalıyım ve en ucuzu nerede bulabilirim?

Yine Kingston'un 3200 MHz bir RAM'i iyi olur. Ancak 16 GB almanı tavsiye ediyorum. Şu anda Google ve 3-5 program açık ve 8 GB RAM kullanılıyor. 16'da TLOU, GoW Ragnarok gibi güncel oyunlarda yetmiyor artık.

Yine Kingston'un 3200 MHz bir RAM'i iyi olur. Ancak 16 GB almanı tavsiye ediyorum. Şu anda Google ve 3-5 program açık ve 8 GB RAM kullanılıyor. 16'da TLOU, GoW Ragnarok gibi güncel oyunlarda yetmiyor artık.
verimli olmaz kararsız bırakır sistemi 8 - 8 dual channel çalışır 8 de single çalışır çok faydası olmaz yani

laptop özellikleri ne ?

Verimli olmaz kararsız bırakır sistemi 8 - 8 Dual channel çalışır 8 de Single çalışır çok faydası olmaz yani.

Laptop özellikleri ne?

Özellikler HP 255 G8 ile aynı APU olduğu için 2. RAM'i alıyorum.

Hocam APU olduğu için ve genelde oyun oynayan biriyim zaten artık basit bir oyunda bile RAM doluyor artık 3 yıldan sonra upgrade lemem lazım.

verimli olmaz kararsız bırakır sistemi 8 - 8 dual channel çalışır 8 de single çalışır çok faydası olmaz yani

laptop özellikleri ne ?
Aga ben 4+8 ve 2+4 bile kullandım, gayet fark yaratıyor, bir sıkıntı çıkarmaz. Laptoplara rastgele ram öneriyorlar mesela, yeter ki diğer ram ile CL ve MHz'si uyumlu olsun ve güvenilir bir marka olsun.

Özellikler HP 255 G8 ile aynı APU olduğu için 2. RAM'i alıyorum.

Hocam APU olduğu için ve genelde oyun oynayan biriyim zaten artık basit bir oyunda bile RAM doluyor artık 3 yıldan sonra upgrade lemem lazım.
Bana 16 yeter diyorsan 8'de iş görür tabiki görmez değil. Sistemin ne kadar güçlü bilmiyorum ama ortalama oyunlar oynuyorsan evet 8 al.

Aga ben 4+8 ve 2+4 bile kullandım, gayet fark yaratıyor, bir sıkıntı çıkarmaz. Laptoplara rastgele RAM öneriyorlar mesela, yeter ki diğer RAM ile CL ve MHz'si uyumlu olsun ve güvenilir bir marka olsun.

Bana 16 yeter diyorsan 8'de iş görür tabii ki görmez değil. Sistemin ne kadar güçlü bilmiyorum ama ortalama oyunlar oynuyorsan evet 8 al.

Biraz üst düzey oyunlar yani Assassin's Creed Unity'ye başlayacağım şimdi ondan bir tık düşük oyunlar oynuyorum sistemim güçsüz R5 5500U kullanıyorum.

Biraz üst düzey oyunlar yani Assassin's Creed Unity'ye başlayacağım şimdi ondan bir tık düşük oyunlar oynuyorum sistemim güçsüz R5 5500U kullanıyorum.
İleride yeni bir PC alacaksan 8 lik al bari şimdilik, idare eder 1-2 sene bu haliyle çünkü bu bilgisayara 16+8'de taksan diğer donanımlardan dolayı pek performansında değişiklik olmaz idye düşünüyorum. Ama ileride PC alırsan veya laptop alırsan belleği en az 24 yapmaya özen göstermelisin.

İleride yeni bir PC alacaksan 8'lik al bari şimdilik, idare eder 1-2 sene bu haliyle çünkü bu bilgisayara 16+8'de taksan diğer donanımlardan dolayı pek performansında değişiklik olmaz ID'ye düşünüyorum. Ama ileride PC alırsan veya laptop alırsan belleği en az 24 yapmaya özen göstermelisin.

PC alacağız ama yaz ayında şu anlık almam lazım zaten bunu aileden birine vereceğim oda kullanacak ondan dolayı hocam yani lazım bir RAM daha zaten kasa toplayacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı