- Makaleler
- 5
Bütçe artabilirse benim attığımı tavsiye ederim, daha iyi bir kontrolcüye sahip ve DRAM'i var fakat artmıyorsa alabilirsiniz.PNY CS900 olanı almayı düşünüyorum hocam
Bütçe artabilirse benim attığımı tavsiye ederim, daha iyi bir kontrolcüye sahip ve DRAM'i var fakat artmıyorsa alabilirsiniz.PNY CS900 olanı almayı düşünüyorum hocam
Bütçe artabilirse benim attığımı tavsiye ederim, daha iyi bir kontrolcüye sahip ve DRAM'i var fakat artmıyorsa alabilirsiniz.
Bütçe artabilirse benim attığımı tavsiye ederim, daha iyi bir kontrolcüye sahip ve DRAM'i var fakat artmıyorsa alabilirsiniz.
Yüksek hız istiyorsanız cache dram olmadığından sağlamaz . Fakat fiyat olarak uygundur . 19 Mayıs nedeni ile %5 kupon kodu ek indirimi var .Kingston 960GB SATA SSD almayı düşünüyorum değer mi?
A320M-A Pro (MS-7C51) anakartımla uyumlu mudur hocam
PNY CS900
Anakartta SATA portu olduğuna göre soruyu sormaya gerek yok.
Evet takabilirsiniz. A400 dünyada en çok satan modellerden biri. İyi de çıkabilir, kötü de. Kontrolcüsü S11 olmayan A400'ler dahi var. PNY CS900 garanti bir tercih olur. Bütçenize uyarsa MX500 veya 860 EVO ds alabilirsiniz ancak artmayacağını söylemişsiniz. 2. disk olarak PNY işinizi götecektir.2. SSD olarak takabiliyorum değil mi?
Evet takabilirsiniz. A400 dünyada en çok satan modellerden biri. İyi de çıkabilir, kötü de. Kontrolcüsü S11 olmayan A400'ler dahi var. PNY CS900 garanti bir tercih olur. Bütçenize uyarsa MX500 veya 860 EVO DS alabilirsiniz ancak artmayacağını söylemişsiniz. 2. disk olarak PNY işinizi götecektir.
Izoly, Turbox, alpin, James Donkey gibi Türk Mali disklerden uzak durun. Çoğu kontrolleri düzgün yapılmamış ürünler oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.