Çözüldü Kingston A2000 için firmware güncellemesi gerekli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Yakın zamanda Kingston A2000 240GB NVMe M.2 SSD alacağım. Bu SSD'yi aldıktan sonra uygulamasını falan kurmak istemiyorum. E haliyle Firmware güncellemesiyle de uğraşmak istemiyorum. Güncellemeye gerek var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Tabii ki güncelleme varsa güncelleyeceksin. Arka planda çalışan hizmetler mi önemli SSD'nin stabil olup uzun yıllar kullanılması mı önemli? Kimse keyfine güncelleme vermez bir hata/sorun var ki güncelleme çıkıyor.
Tamam o zaman riski yoksa yaparım. Ben BIOS güncellemesi gibi SSD yi pert etme riski var diye yapmıyordum.

Aslında benim fikrim bir şeyi piyasaya sürüceksen önce yazılımını oturtman gerekiyor. Özellikle AMD nin GPU larında yaptığı gibi yapılmamalı. Yoksa o aletin bir anlamı kalmıyor ve geride binlerce mutsuz alıcı kalıyor. Evet bu yazılımları yapması zor ama aletin kendisini yapıyorsun ve milyon dolarlık şirketsin. Çıkış tarihini biraz daha beklet yazılımı stabilize et öyle çıkar ürünü. Yani burda kendimi teselli etmeye bile çalışmamam gerekiyor normalde. Ama ne yazık ki firmalar bizi kendimizi teselli etmek zorunda bırakıyor.
Bir ürün fabrikasyon yazılımından sonra üstüne çıkmış ek güncellemelerle daha da geliştiriliyor ki öyle de yapılması gerek. Her daim güncel kalmayan bir cihazı ne yapayım ben? Gider 2015 de çıkmış ürünü alırım kullanırım yine aynı şey. Yazılımların performansı ne kadar etkilediğini bildiğinizi varsayıyorum. Ki güncelleme de hiç bir sakınca yok programı yüklerseniz güncelleme çıktıkça yaparsınız sonra kapatırsınız programı komple olur biter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı