Çözüldü Kingston A2000 sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrSpy_

Hectopat
N11 üzerinden almış olduğum Kingston A2000 sahte mi acaba?
İnternet üzerinde renkli hologram üstte Kingston yazısı altta gözüküyor. Fakat bende Kingston yazısı üstte hologram altta, ve test etme şansımda yok.
Sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Dosya Ekleri

• a2000.jpg
    a2000.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 282
  • indir.jpg
    indir.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sonradan üretilenlerde hologramı alt kısma almış olabilir Kingston. Adamlar birebir sahte NVMe yapacak ama hologramı yanlış koyacak bu biraz mantık dışı. Bence orijinaldir.
Aynen öyle. Mesela bende de hologram altta, Kingston logosu üstte yer alıyor. Fakat Kingston distribütöründen almıştım, o yüzden sahte olması imkansız. Ayrıca ürünü 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, hiçbir sorun da yaşamadım.

Eski revizyonlarda hologram üstte iken yeni revizyonlarda alta alınmış muhtemelen.

Kendi sitesinde de bahsedildiği şekilde, emin olamadım yorumlarda şikayet var mı ürünün?

Ürünün linkini atar mısınız?
Buradan aldım ürünü.

Kendi sitesinde de bahsedildiği şekilde, emin olamadım yorumlarda şikayet var mı ürünün?
Kingston A2000 SA2000M8/500G 500 GB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
Buradan aldım ürünü, hiç şikayet yok 5 yıldız.

Sonradan üretilenlerde hologramı alt kısma almış olabilir Kingston. Adamlar birebir sahte NVMe yapacak ama hologramı yanlış koyacak bu biraz mantık dışı. Bence orijinaldir.
Aynen öyle. Mesela bende de hologram altta, Kingston logosu üstte yer alıyor. Fakat Kingston distribütöründen almıştım, o yüzden sahte olması imkansız. Ayrıca ürünü 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, hiçbir sorun da yaşamadım.

Eski revizyonlarda hologram üstte iken yeni revizyonlarda alta alınmış muhtemelen.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda da altta. Bizzat Kingston un YouTube videosu. (DK:1.04)

Konuyla alakasız ama A2000 kullanıcısı olarak almanızı kesinlikle tavsiye etmem. 6 Ayda canı %97'ye geriledi. Ben böyle bir ürün almadım hayatımda. Kingston üzdü biraz bizi. Bundan önce Samsung EVO 850 vardı. 4 Yıl kadar kullandım ve sağlık değeri %100'ün altına düşmedi.

SharedScreenshot.jpg

Konuyla alakasız ama A2000 kullanıcısı olarak almanızı kesinlikle tavsiye etmem. 6 Ayda canı %97'ye geriledi. Ben böyle bir ürün almadım hayatımda. Kingston üzdü biraz bizi. Bundan önce Samsung EVO 850 vardı. 4 Yıl kadar kullandım ve sağlık değeri %100'ün altına düşmedi.

Eki Görüntüle 1140801
Normal bir değer. Anormal bir düşüş yok.

Eki Görüntüle 1140801
Her SSD nin böyle düşmesi normal. Hatta burda bozuk görünse bile sorunsuz çalışabilir. Bu programlara o kadar güvenme.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı