Arkadaşlar, bende Kingston A2000 M.2 SSD var. Bilgisayar 7-8 saniyede açılıyordu ama sonra HDD ekledim, 15- 20 saniyede açılmaya başladı. Bunun HDD ile bir ilgisi mi var? Yoksa anlamadım. Bilen varsa çok iyi olur.
SSD'ler in büyük dosyalar atıp yormadığın sürece yavaş yavaş hızı düşer. Normal bir şey HDD'ye kurulu değil. SSD'ye kurulu dedin. Zamanla hızı düşer. Doğal bir olaydır. Endişe etme.
SSD'ler in büyük dosyalar atıp yormadığın sürece yavaş yavaş hızı düşer. Normal bir şey HDD'ye kurulu değil. SSD'ye kurulu dedin. Zamanla hızı düşer. Doğal bir olaydır. Endişe etme.
Windows 10’un sürümünü 2004’e yükselttin mi? Çünkü bende nedense aynı SSD’yi başlarda kullanırken yıldırım gibiydi ama ne zaman güncelleme oldu biraz saçmalamaya başladı. Direkt bununla ilgili mi bilmiyorum ama sistem geç açılıyor, açılıyor ekran bozularak geliyor falan.
Windows 10’un sürümünü 2004’e yükselttin mi? Çünkü bende nedense aynı SSD’yi başlarda kullanırken yıldırım gibiydi ama ne zaman güncelleme oldu biraz saçmalamaya başladı. Direkt bununla ilgili mi bilmiyorum ama sistem geç açılıyor, açılıyor ekran bozularak geliyor falan.
Hocam ssdniz de sorun var mı? HD Tune deneme sürümü ve harddisk sentinel ile bir test edin. Crystaldisk infoda bozuk sektör var mı? Bir ona bakın isterseniz.
@Merttr5530 kontrol edeyim. En son virüsten şüphelendim. Kaspersky ve Mallwarebytes ile tam tarama yaptım ama sıfır sorun çıktı. Kingston yazılımı ile SSD’yi kontrol ettim o da sıfır hata çıkarttı. En son geriye Win 10 ve 2004 sürümü kaldı gibi açıkçası.
@Merttr5530 kontrol edeyim. En son virüsten şüphelendim. Kaspersky ve mallwarebytes ile tam tarama yaptım ama sıfır sorun çıktı. Kingston yazılımı ile SSD’yi kontrol ettim o da sıfır hata çıkarttı. En son geriye Win 10 ve 2004 sürümü kaldı gibi açıkçası.
Windows 10'un 2004 sürümünden sonraki sürümü olan 20H2 sürümü artık nihai aşamaya ulaştı. Halihazırda bütün özellikleri 2004 sürümü içinde olan bu yeni sürüme geçmek için tek yapmanız gereken 84.7 MB boyutunda bir Microsoft güncellemesini yüklemek. Adım adım 20H2 sürümüne geçiş: Öncelikle...
Önceki sürüme dön ayarı olması lazım. Ama araştırma yapın. Belli bir tarihi var. Onu geçince geri dönme şansınız bitiyor diye biliyorum. Siz araştırın olmadı Windows 10 1909 bulup bir yerden kurarsınız. İyi Technopat'lar.