KS KS Machineguney Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 183 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #11 Aezakmi4 dedi: Memnun musunuz A2000 den bende almayı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Memnunum alın gayet hızlı güzel.
Aezakmi4 dedi: Memnun musunuz A2000 den bende almayı düşünüyorum? Genişletmek için tıkla... Memnunum alın gayet hızlı güzel.
A Aezakmi4 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 714 8 Ocak 2021 #12 Machineguney dedi: Memnunum alın gayet hızlı güzel. Genişletmek için tıkla... Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım? Machineguney dedi: Memnunum alın gayet hızlı güzel. Genişletmek için tıkla... Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım?
Machineguney dedi: Memnunum alın gayet hızlı güzel. Genişletmek için tıkla... Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım? Machineguney dedi: Memnunum alın gayet hızlı güzel. Genişletmek için tıkla... Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım?
KS KS Machineguney Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 183 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #13 Aezakmi4 dedi: Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım? Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım? Genişletmek için tıkla... A2000 var bende ve memnunum Samsung yok bilemem. Ben A2000 tercih ettim.
Aezakmi4 dedi: Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım? Samsunga göre iyi midir bunu önerir misin yoksa Samsung mu alayım? Genişletmek için tıkla... A2000 var bende ve memnunum Samsung yok bilemem. Ben A2000 tercih ettim.