Eiesenhower
Hectopat
Arkadaşlar Patriot 240 GB Burst’a kaydı fikrim. Mutabık mıyız ? Sorun yaşayanlar oldu mu ?
Arkadaşın bütçesi belli ki az. Bütçeyi 1 TL dahi olsa aşmamak istedim.Alınmaz, DRAMless. Ondan çok sorun yaşayan var.
![]()
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bütçe çıkarsan;
Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
@246941
DRAMless SSD'ye alınmaz deyip DRAMless SSD atmak![]()
53 gündür kullanıyorum sağlığı hala %100. Ayrıca okuma yazma hızını ATTO ile ölçün, nedense Crystal yanlış gösteriyor.Arkadaşlar Patriot 240 GB Burst’a kaydı fikrim. Mutabık mıyız? Sorun yaşayanlar oldu mu?
Mesajımı düzenledim. Bütçeniz artarsa Sandisk Ultra 3D almanızı öneririm.Arkadaşlar Patriot 240 GB Burst’a kaydı fikrim. Mutabık mıyız ? Sorun yaşayanlar oldu mu ?
Barracuda serisi HDD'lerde sesli, SSD'ler öyle mi bilemiyorum.Tavsiye etmem. Yazma hızları düşük, çok sorun yaşayan oluyor.
![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
300 TL'ye çıkarsanız BarraCuda 120 alın, çok daha iyidir.![]()
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Seagate BarraCuda Q1 SSD, 480 GB, Dahili SSD, 3D QLC NAND Bilgisayar/Dizüstü Bilgisayar Yükseltmesi İçin, 2,5 İnç SATA 6 Gb/sn (ZA480CV1A001) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
SSD'nin içinde mekanik parça yok, ses çıkarmazlar o yüzden. En fazla sorunlu modelse ısınırlar.Barracuda serisi HDD'lerde sesli, SSD'ler öyle mi bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.