Ya kardeşim, sen sorun yaşamadın diye sorunsuz olmuyor.
O zaman Rampage, Gamepower, Frisby PSU'ları kullananlar sorun yaşamadı diye alalım, ne de olsa kullanan sorun yaşamamış.
Patriot'ta sorun yaşayan ben hiç görmedim, kanıtını sunarsan sevinirim.
Benim olduğum başka bir forumda sorunlu SSD olarak değerlendiriliyor, burasını bilemem.Sende kullanmadığın markalar üzerinde çok mu bilgin oluyor sadece ben kullanmıyorum geçenlerde bir arkadaşımız A400 kullanıcılarında sıkıntı var mı dedi kimse de tek sıkıntı yoktu biri de çıkıp bende bu var demedi ve kronik sorunlu SSD bölümünde bile ismi yok sen bence yavaş yavaş forumu bırak insanlara yanlış bilgi veriyorsun.
Ya kardeşim, sen sorun yaşamadın diye sorunsuz olmuyor.
O zaman Rampage, Gamepower, Frisby PSU'ları kullananlar sorun yaşamadı diye alalım, ne de olsa kullanan sorun yaşamamış.
Patriot'ta sorun yaşayan ben hiç görmedim, kanıtını sunarsan sevinirim.
1 kişi sorun yaşadı diye sorunlu SSD olmuyor, ayrıca bu 120 GB modeli.Patriot Burst düşük performans
Forumda son günlerde herkese Patriot Burst SSD tavsiye edilir olmuş. Geçen günlerde 120GB olan versiyonunu eski bilgisayarımı canlandırmak için almıştım. Buyurun test sonuçları; eni sistemimdeki Samsung 850 Evo 250GB ile karşılaştırmalı olarak (Test sistemi Samsung SSD üzerine kuruludur, Samsung...www.technopat.net
Daha yeni konu açılmış bence en yakın tarihli konu olarak yeter daha fazla bulurum.
1 Kişi sorun yaşadı diye sorunlu SSD olmuyor, ayrıca bu 120 GB modeli.
3 yıl garanti bir şeyi değiştirmez.Tamam kardeşim ben SSD'ye kötü demedim ama A400 daha iyi ve 3 yıl garantili.
3 Yıl garanti bir şeyi değiştirmez.
Tamam, sen kullanıyorsun diye en iyi, sorunsuz SSD oluyor.
İyi günler.
Ben en iyisi demedim mesela Samsung mu Kingston mu deseler Samsung tabii ki derim ama senin önerdiğinde alınabilir.
Öneri - Kingston A400 Sağlık ve Isınma Sorunu/SSD Önerisi
Az önce HDD hakkında konu açmıştım, onun yanında SSD de gidiyor galiba garantiye. 58 derece hiç normal değil bence üstelik 3 aydan sonra sağlık %98'e düştü. Garantiye gönderirsem ürünü değiştirirler mi? Değiştirirlerse satıp kronik sorunlu olmayan bir model almayı düşünüyorum. Önerileriniz var...forum.donanimarsivi.com A400 düşük yazma hızı
Öncelikle merhabalar. Kingston a400 480 GB kullanıyorum. Okuma hızı vadettiği gibiyken yazma hızları bazen 18-20 oluyor, benchmarkı durdurup tekrar başlatınca 350-400 bazen tekrar düşüyor. Oyun kurarken bazen yavaş kuruyor onu da aynı şeklide kapatıp açınca hızlanıyor. Sürekli olarak düşük yazma...forum.donanimarsivi.com Kingston A400 Hız düşüşü
Arkadaşlar haziran ayında yeni bir SSD aldım ve hiç bir sıkıntı olmadan kullandım. 19 Temmuz'dan 9 Ağustosa kadar bilgisayar sadece 1 kere açıldı ve sonrasında ssd hızımın inanılmaz bir şekilde düştüğünü gördüm. Bir çözümü varmıdır bir hdd den farkı kalmadı neredeyse. SSD ile yaptığım ilk hız...forum.donanimarsivi.com Kingston A400 sağlık sorunu
İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?www.technopat.net Kingston A400 SSD takılma sorunu
Windows 10'da kullandığım Kingston A400 240 GB SSD driverlerim güncel olmasına rağmen anlık takılıyor, donuyor. Bununla ilgili önereceğiniz program var mı?www.technopat.net Kingston A400 Düşük Okuma Yazma Hızı
1 ay önce Kingston A400 modeli bir SSD aldım. BIOS'uma da Windowd 8.1 yazılı. Güncelleme olmadığı için güncelleyemiyorum. İşletim sistemim Windows 10 1903.www.technopat.net Kingston 120 GB A400 SSD Düşük Hız Problemi
Arkadaşlar bende Kingston'un 120GB A400 serisinden SSD'si var. Ancak okuma ve yazma deniyorum yazma da 2 civarı okuma da ise 15 civarı bunu nası çözerim?www.technopat.net Kingston A400 120GB SSD yavaş yazma hızı sorunu
Merhaba, yeni aldığım Kingston A400 120 GB marka model SSD ile yaptığım bechmarklar sonucu yazma hızının yavaş olduğunu tespit ettim. GPT disk bölümlemesi ve UEFI olarak temiz Windows 10 kurulumu yapmıştım. Benchmark sonuçlarını ve sistem bilgim ektedir. NFO dosyam...www.technopat.net Kingston A400 SSD'nin sağlığı %98'e düştü
2019 Ağustos ayında alınan bilgisayarın Kingston A400 240GB SSD'sinin sağlığı uzun süre %99 durduktan sonra bugün %98'e düştü. Bilgisayarı sık kullanmadım, 343 saat kullanımda gözüküyor SSD ve toplam 1, 20 TB yazması var. Okuma ve yazma değerleri ise normal. İçinde CS:GO ve 3-4 tane büyük...www.technopat.net Kingston A400 sağlık sorunu
İnternet üzerinde birkaç yerde sağlık sorunu olduğu duydum. Ve 26 günde %86'ya düşmüş bir SSD fotoğrafı gördüm. Bunlar doğru mudur? Ben bu SSD'yi insanlara öneriyorum, bir sorunu var mıdır?www.technopat.net Kingston A400 SSD yazma hızı düşük
Birkaç haftadır PC sanki eski hard disk varmış gibi yavaşladı. Crystal Disk Mark çalıştırdım, yazma hızım biraz düşük çıktı. SSD modelim Kingston A400 SSD Now 120GB. Bunun bir çözümü olabilir mi?www.technopat.net Kingston A400 480GB Düşük Okuma-Yazma Hızı
Kingston A400 SSD vadedilen okuma-yazma değerlerini veremiyor. Sıcaklık en fazla 30 derece. Sebebi nedir sizce?www.technopat.net Kingston A400 SSD takılma sorunu
Windows 10'da kullandığım Kingston A400 240 GB SSD driverlerim güncel olmasına rağmen anlık takılıyor, donuyor. Bununla ilgili önereceğiniz program var mı?www.technopat.net Kingston A400 SSD Düşük Yazma Hızı
Arkadaşlar elimde Kingston A400 var. SATA 2'de kullandığım zaman SSD'den 210 MB yazma alıyordum. Yeni sisteme geçince bu değer 63'e düştü. Sorun nedir?www.technopat.net
Ben bir sürü attım, daha da inanmak istemiyorsan inanma.Bana son 1 haftada sıkntı yaşaynaı bulsana ben sana buldum fazla da bulurdum yani.