Kingston A400 240GB nasıl?

Ya kardeşim, sen sorun yaşamadın diye sorunsuz olmuyor.

O zaman Rampage, Gamepower, Frisby PSU'ları kullananlar sorun yaşamadı diye alalım, ne de olsa kullanan sorun yaşamamış.

Patriot'ta sorun yaşayan ben hiç görmedim, kanıtını sunarsan sevinirim.

Sende kullanmadığın markalar üzerinde çok mu bilgin oluyor sadece ben kullanmıyorum geçenlerde bir arkadaşımız A400 kullanıcılarında sıkıntı var mı dedi kimse de tek sıkıntı yoktu biri de çıkıp bende bu var demedi ve kronik sorunlu SSD bölümünde bile ismi yok sen bence yavaş yavaş forumu bırak insanlara yanlış bilgi veriyorsun.

Sende kullanmadığın markalar üzerinde çok mu bilgin oluyor sadece ben kullanmıyorum geçenlerde bir arkadaşımız A400 kullanıcılarında sıkıntı var mı dedi kimse de tek sıkıntı yoktu biri de çıkıp bende bu var demedi ve kronik sorunlu SSD bölümünde bile ismi yok sen bence yavaş yavaş forumu bırak insanlara yanlış bilgi veriyorsun.
Benim olduğum başka bir forumda sorunlu SSD olarak değerlendiriliyor, burasını bilemem.

Ayrıca ben sorunlu SSD demedim, "Fazla sorun yaşayan var, önermem." dedim.

Ya kardeşim, sen sorun yaşamadın diye sorunsuz olmuyor.

O zaman Rampage, Gamepower, Frisby PSU'ları kullananlar sorun yaşamadı diye alalım, ne de olsa kullanan sorun yaşamamış.

Patriot'ta sorun yaşayan ben hiç görmedim, kanıtını sunarsan sevinirim.

Daha yeni konu açılmış bence en yakın tarihli konu olarak yeter daha fazla bulurum.

Daha yeni konu açılmış bence en yakın tarihli konu olarak yeter daha fazla bulurum.
1 kişi sorun yaşadı diye sorunlu SSD olmuyor, ayrıca bu 120 GB modeli.

Ben en iyisi demedim mesela Samsung mu Kingston mu deseler Samsung tabii ki derim ama senin önerdiğinde alınabilir.

Bana son 1 haftada sıkntı yaşaynaı bulsana ben sana buldum fazla da bulurdum yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı