Kingston A400 240GB nasıl?

240 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Bu fiyata daha iyi var mı? Kasayı fansız kullanıyorum ses oluyor diye. O yüzden ısınmaması da gerekli biraz da. Şimdilik SATA 2 anakartta kullanacağım.

Kesinlikle sorun yaşayan var ama düzeltildi sorunları ben A400 480 GB kullanıyorum bir sorunum yok eskiden vardı oda sistemi format attım düzeldi.

Bir sorun görmedim, onlarca gördüm kardeşim.

Bende senin önerdiğinde gördüm ben bu forumu her gün günde 4 saat giriyorum ve böyle bir şeyle karşılaşmadım konu sahibi karar senin kullanıcıdan mı yorumuna bakıp alacaksın kullanmayıp sağdan soldan duyan gören kişilerden mi?
Bende senin önerdiğinde gördüm ben bu forumu her gün günde 4 saat giriyorum ve böyle bir şeyle karşılaşmadım konu sahibi karar senin kullanıcıdan mı yorumuna bakıp alacaksın kullanmayıp sağdan soldan duyan gören kişilerden mi?

Ha şunu da belirtiyim zaten bir sorun oldu diyelim 3 sene garantili he sıkıntı çıkarmaz.

Ya kardeşim, sen sorun yaşamadın diye sorunsuz olmuyor.

O zaman Rampage, Gamepower, Frisby PSU'ları kullananlar sorun yaşamadı diye alalım, ne de olsa kullanan sorun yaşamamış.

Patriot'ta sorun yaşayan ben hiç görmedim, kanıtını sunarsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı