Kingston A400 alınır mı?

Ben bu SSD yi kullanıyorum 1 yıldır falan, herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama kronik sorun çıkmasına karşın başka bir SSD alabilirsiniz bana sorun cikartmadi ama size sorun çıkarmayacağı ne malum.

1 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok.

2017'den beridir 120GB'lık olanını kullanmaktaydım, ta ki düne kadar. Dün kendisiyle vedalaştık hayır hatalı veya bir problemi yoktu. Sağlık durumu %97'ydi. Sadece boyutu azdı. Ama tam bir canavardı.

+ Kronik sorun yazmış arkadaşın biri. Ben 2017'den beri bir tane bile sıkıntı görmedim. Windows'u inanılmaz hızlı BOOT ediyor.

Bu rehberi yazan arkadaş kimse baya gömmüş diski. Açıkçası hocam ben bir sıkıntı yaşamadım. Ben kullanım tecrübeme göre önerdim. Oyun+Windows vardı içinde çatır çatır açıyordu. Birde yazmış önermeyi bırakın artık. Gelde laf söyleme bu elemana.

Adam gayet güzel açıklamış neden alınmaması gerektiğini sadece sizde sıkıntı yok diye ürün iyi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…