Kingston A400 IOPS değerleri nedir?

kara000

Hectopat
Daha fazla  
İnternet'te uzunca araştırdım ancak bu SSD'nin IOPS değerlerine ulaşamadım. Bu değerleri bilen ya da test edip söyleyebilecek olan var mı?

80 TBW az değil mi ? TBW sınırına ulaşınca ne oluyor ? Bunun için ayrı konu açmak istemedim, eğer uygun görürseniz mesajımı silip yeni konu açabilirim.
A400 hesaplı bir model. Dolayısıyla içindeki çiplerin ve kontrolcünün kalitesine göre TBW değeri belirleniyor. Bu ömürden çok, garanti kapsamı.

Ayrıca A400 içinde de kapasitey göre değişiyor:

A400 hesaplı bir model. Dolayısıyla içindeki çiplerin ve kontrolcünün kalitesine göre TBW değeri belirleniyor. Bu ömürden çok, garanti kapsamı.
Ben de SX6000Pro 512 GB M2 SSD var, 300 TBW diyor, 6 ay oldu 20 TB'ı doldurdum bile, sağlığı %94 oldu, umarım satarken sağlık düşük diye almamazlık yapmazlar.

6 Ay'da bu kadar veri yazmam, sanki tuhaf gibi.

80 TBW bir SSD garanti ömrü için kısa. Eğer 1 TB'lık SSD alıyorsanız aynı fiyata Samsung 860 QVO öneririm. 360 TBW değeri var.

960 GB modelinde benzer değerler var. Tabii QVO daha iyi olabilir, gerçi onda da 3D NAND bellek var.

Bunlar benim değerlerim(240GB):

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…