80 TBW az değil mi ? TBW sınırına ulaşınca ne oluyor ? Bunun için ayrı konu açmak istemedim, eğer uygun görürseniz mesajımı silip yeni konu açabilirim.
A400 hesaplı bir model. Dolayısıyla içindeki çiplerin ve kontrolcünün kalitesine göre TBW değeri belirleniyor. Bu ömürden çok, garanti kapsamı.80 TBW az değil mi ? TBW sınırına ulaşınca ne oluyor ? Bunun için ayrı konu açmak istemedim, eğer uygun görürseniz mesajımı silip yeni konu açabilirim.
Ben de SX6000Pro 512 GB M2 SSD var, 300 TBW diyor, 6 ay oldu 20 TB'ı doldurdum bile, sağlığı %94 oldu, umarım satarken sağlık düşük diye almamazlık yapmazlar.A400 hesaplı bir model. Dolayısıyla içindeki çiplerin ve kontrolcünün kalitesine göre TBW değeri belirleniyor. Bu ömürden çok, garanti kapsamı.![]()
80 TBW bir SSD garanti ömrü için kısa. Eğer 1 TB'lık SSD alıyorsanız aynı fiyata Samsung 860 QVO öneririm. 360 TBW değeri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.