İyi akşamlar geçmişte Adata SU650 240GB ile çok problem yaşadım ve en sonunda açılmadı, çöp oldu. Bu modeli inceledim yorumları güzel, fiyatı da uygun 480'lik olan A400 modeli. Kullanan var mıdır ve uzun vadede 2 yıl gibi yavaşlama olur mu merak ediyorum, çünkü Adata da güvenilir marka fakat SSD konusunda vasat.
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PNY XLR8 500GB CS3030 3500/2000MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
2 yıldan fazla oldu, depolama amaçlı kullanıyorum. Yavaşlama olsun sağlık olsun ilk günkü gibi. Dizüstü bilgisayarda bir süre sistem kurulu olarakta kullandım. Her türlü senaryoda kullanıldı ama giriş seviye bir SSD. Yeni nesil bir SSD almanı öneririm. Alamıyorsan bunu alabilirsin. Yeni moda çıkmış şimdi. Her şeye çöp diyorlar bu zihniyeti de hiç anlamıyorum. Kullanmadıkları yada bilmedikleri ürünlere çöp diyorlar. Zihniyet çöp aslında. Alabiliyorsan Samsung almalısın.