Kingston A400 M.2 SSD alınır mı?

Bütçe
230-240

Emirteox

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, laptopuma (Lenovo yoga 330) M.2 SSD satın alacağım çünkü sadece M.2 SSD takılabiliyor, Amazon'dan bir tane ürün buldum sizce bu alınır mı? Maalesef bütçem sınırlı o sebepten ötürü 128 GB alacağım.

Ürün

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, laptopuma (Lenovo yoga 330) M.2 SSD satın alacağım çünkü sadece M.2 SSD takılabiliyor, Amazon'dan bir tane ürün buldum sizce bu alınır mı? Maalesef bütçem sınırlı o sebepten ötürü 128 GB alacağım.

Ürün

Ben Kingston A400 SATA SSD kullanıyorum sorun yaşamadım. Senin alıcağın M.2 diğer M.2 SSD'lere göre yavaş yazıyor ama uygun fiyatlı alınabilir.

Ürün
Laptopun SATA M.2 desteklediğine emin misiniz? Normal M.2 olarak bütçenize göre bu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı