Kingston A400 SSD HP Pavilion DV6000'e uymadı

Güney köprü arızalı kart nasıl çalışacak pc açılmaz ki. Sata yı ide usbleri pcı kontrol eden güney köprüsü. Arızalı ise hdd yi takınca nasıl çalışıyor o zaman.
Vallahi ben de konuya yabancı olduğum için o şekilde söyledi. Zaten başka bilgisayarcı da dedi ki alakası yok. Chipsetleri koydum USB ye önyükleme yaparken sürücü yükle diyip format esnasında deneyeceğim bakalım ne olacak?

Sizin fikriniz nedir? Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Be.

Vallahi ben de konuya yabancı olduğum için o şekilde söyledi. Zaten başka bilgisayarcı da dedi ki alakası yok. Chipsetleri koydum USB'ye önyükleme yaparken sürücü yükle deyip format esnasında deneyeceğim bakalım ne olacak?

Sizin fikriniz nedir? Ne önerirsiniz?

Ben zaten yazmıştım güney köprüsü ile ilgisi yok diye IDE to SATA dönüştürücü kullanıyorsanız sorumlusu odur.

Be.

Ben zaten yazmıştım güney köprüsü ile ilgisi yok diye IDE to SATA dönüştürücü kullanıyorsanız sorumlusu odur.

Ben bu aparattan sipariş edeceğim. İstanbul dogubankta bulamazsam. Ama bunu bana söyleyen kişi bu aparatı satan kişi. Yani adam boşuna alma, güney köprü dedi. Başka bir IDE to SATA bulabilir miyim?

@avis1 bugün bilgisayarcıya bıraktım İstanbul Fatih'te. BIOS'un SSD'yi desteklemediğin, güney köprü ile alakalı olmadığını.
BIOS cipi artık tam olarak hatırlayamıyorum ama değiştirip deneyeceğini söyledi.

Yarın haber verecek.

Bugün sorunu çözdük. Almış ıolduğum SSD BIOS ile uyumsuz olduğu için bugatex marka SSD taktım ve format attım.
Yani sorun ne güney köprü ne de converterdaymış. Tamamen SSD ile BIOS'un uyumsuzluğu.
Şimdi bugatex marka SSD ile sorunsuz kullanabiliyorum.

Sorunu çözen nida bey A1 sistem bilişim elektronik LTD şti.

Ben bu aparattan sipariş edeceğim. İstanbul dogubankta bulamazsam. Ama bunu bana söyleyen kişi bu aparatı satan kişi. Yani adam boşuna alma, güney köprü dedi. Başka bir IDE to SATA bulabilir miyim?

@avis1 bugün bilgisayarcıya bıraktım İstanbul Fatih'te. BIOS'un SSD'yi desteklemediğin, güney köprü ile alakalı olmadığını.
BIOS cipi artık tam olarak hatırlayamıyorum ama değiştirip deneyeceğini söyledi.

Yarın haber verecek.

Bugun sorunu çözdük. Almış ıolduğum SSD Bios ile uyumsuz olduğu için Bugatex marka SSD taktım ve format attım.
Yani sorun ne güney köprü ne de converterdaymış. Tamamen SSD ile BİOS un uyumsuzluğu.
Şimdi Bugatex marka SSD ile sorunsuz kullanabiliyorum.

Sorunu çözen Nida bey A1 Sistem Bilişim Elektronik Ltd Şti
Hayırlı olsun. Tüm aşamaları paylaşmanız çok iyi oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı