Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 24 Temmuz 2020 #1 Eskiden görünüyordu bugün formattan sonra görünmemeye başladı.
Çözüm A A Agarwaen3 24 Temmuz 2020 SSD Manager'ı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Veya Firmware yazısının solunda yenileme simgesi var, ona tıklayın belki görünür. Eğer silip yükleyecekseniz kalıntı dosya kalmadığından emin olun.
SSD Manager'ı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Veya Firmware yazısının solunda yenileme simgesi var, ona tıklayın belki görünür. Eğer silip yükleyecekseniz kalıntı dosya kalmadığından emin olun.
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 24 Temmuz 2020 #2 Sadece SSD Manager'da mı görünmüyor? Artı 0 Eksi
KS KS Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 24 Temmuz 2020 #3 Agarwaen3 dedi: Sadece SSD Manager'da mı görünmüyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 24 Temmuz 2020 #4 SSD Manager'ı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Veya Firmware yazısının solunda yenileme simgesi var, ona tıklayın belki görünür. Eğer silip yükleyecekseniz kalıntı dosya kalmadığından emin olun. Artı 0 Eksi Çözüm
SSD Manager'ı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Veya Firmware yazısının solunda yenileme simgesi var, ona tıklayın belki görünür. Eğer silip yükleyecekseniz kalıntı dosya kalmadığından emin olun.
KS KS Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 24 Temmuz 2020 #5 Agarwaen3 dedi: SSD Manager'ı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Veya Firmware yazısının solunda yenileme simgesi var, ona tıklayın belki görünür. Eğer silip yükleyecekseniz kalıntı dosya kalmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Denedim ve o simgeye tıkladım ama aynı. Artı 0 Eksi
Agarwaen3 dedi: SSD Manager'ı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Veya Firmware yazısının solunda yenileme simgesi var, ona tıklayın belki görünür. Eğer silip yükleyecekseniz kalıntı dosya kalmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... Denedim ve o simgeye tıkladım ama aynı.
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 24 Temmuz 2020 #6 Akif9748 dedi: Denedim ve o simgeye tıkladım ama aynı. Genişletmek için tıkla... Garip bir durum. Aklıma bir çözüm yolu gelmiyor maalesef. Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: Denedim ve o simgeye tıkladım ama aynı. Genişletmek için tıkla... Garip bir durum. Aklıma bir çözüm yolu gelmiyor maalesef.
KS KS Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 24 Temmuz 2020 #7 Agarwaen3 dedi: Garip bir durum. Aklıma bir çözüm yolu gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Dediğiniz gibi tüm kalıntıları Program Files'den elle silince düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Agarwaen3 dedi: Garip bir durum. Aklıma bir çözüm yolu gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Dediğiniz gibi tüm kalıntıları Program Files'den elle silince düzeldi. Teşekkürler.
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 24 Temmuz 2020 #8 Akif9748 dedi: Çözüldü. Dediğiniz gibi tüm kalıntıları Program Files'den elle silince düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: Çözüldü. Dediğiniz gibi tüm kalıntıları Program Files'den elle silince düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim