Kingston A400 SSD testi iyi mi?

Aressam

Decapat
Daha fazla  
Selamlar herkese SSD testim iyi mi? Model

downloadfile.png

Kingston SSD A400.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet farkettim hocam. Boş olduğu için değerler normal. Dolduğu zaman da bu değerleri verirse o zaman gayet iyi diyebiliriz. TRIM özelliği düzgün çalışmazsa hızında düşmeler olur. Esasında yüksek miktarda veri yazıp silme sonunda gerçek performansı ortaya çıkar. Bu noktada SSD kontrolcüsü işin içine giriyor tabi. Diskiniz Kingston SSD Manager programını destekliyor ise kurmanızı tavsiye ederim.

Evet fark ettim hocam. Boş olduğu için değerler normal. Dolduğu zaman da bu değerleri verirse o zaman gayet iyi diyebiliriz. TRIM özelliği düzgün çalışmazsa hızında düşmeler olur. Esasında yüksek miktarda veri yazıp silme sonunda gerçek performansı ortaya çıkar. Bu noktada SSD kontrolcüsü işin içine giriyor tabii. Diskiniz Kingston SSD Manager programını destekliyor ise kurmanızı tavsiye ederim.

Hocam bir şey fark ettim cevaplarsanız sevinirim. UserBenchmark programından yaptığım zaman. 25 MB write Speed gösteriyor. Neden olabilir?

UserBenchmark programında SSD ile ilgili sonuçlarla ilgili pek yorum yapamayacağım hocam. AS SSD ile dener misiniz? Vaad edilen hızlar sıralı okuma ve yazma hızlarıdır. AS SSD programı değerleri biraz düşük verecektir ancak CrystalDiskMark ile neredeyse paralel(Aynı oranda ama daha düşük) değerler görürseniz sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı