Kingston A400 vs Crucial BX500 vs Gigabyte SSD

Sabah sabah çıldıracağım.
@359149
@360388
@Hangottom.

@Caner Uncu @Hangottom şu arkadaşı aydınlatabilir misiniz lütfen?

@WoLeRm bu sitede rollerin bir önemi yok onu aklından çıkar öncelikle. @cinaryasar-.- JD SSD'lerde daha DRAM yok neresi iyi? Ucuz etin yahnisi o kadar oluyor. O paraya Kingston, Gigabyte gibi alternatifler var üstelik. PSU konusunda da FSP, Aerocool, High Power gibi çok daha kaliteli alternatifler var. DA Forum'da bile şikayetler çıkıyor PSU'ları ile ilgili. Konu sahibine cevabım Gigabyte olanı alması daha iyi olur. A400'de sorun var diyenler var en garantisi o gibi duruyor.

tamam kullanıp herşeyine bakıp 1 yıldız verenlere ve 5 yıldız verenlere bak vallahi yeter artık birsürü kanıt attım

Hocam femtopatler daha yeni oluyorlar ya o yüzden dedim.

Femtopat olmana veriyorum.

Kullanıcıları rütbesine göre değerlendirmeyin. Rütbesi düşük olup da bazı Gigapat rütbelilerden daha bilgili olanlar var.

@cinaryasar-.- Kaynak olarak bir alışveriş sitesinin yorumlarını gösteriyorsunuz. Tek objektif inceleme Technopat konusu olan inceleme o da uzun kullanım değil.

Tamam kullanıp her şeyine bakıp 1 yıldız verenlere ve 5 yıldız verenlere bak vallahi yeter artık bir sürü kanıt attım.

Bunlar kanıt değil, sadece insanların "taktım-çalıştı-güzel" dediklerini gösteriyor, James Donkey ve Gamepower kaliteli değildir, aynı fiyata daha iyi markalar varken onlara para verilmez, bu kadar.

Mesaj sayısına göre insanların bilgisini bilemezsin. Bilgisi vardır ama siteye sonradan kayıt olmuştur belki.

Haklısınız benim hatam. Özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…