Kingston A400 vs Crucial BX500 vs Gigabyte SSD

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 702539
Eki Görüntüle 702540
Eki Görüntüle 702541
Eki Görüntüle 702542
Kullanlar memnun ve en fazla 1 yıldız sadece 3 tane var ama 3 tane 1 yıldız almasına rağmen 246 tane de 5 yıldız almış, çok az markanın kullandığı 3D-NAND teknolojisini kullanıyor.

Sabah sabah çıldıracağım.
@359149
@360388
@Hangottom.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 702539
Eki Görüntüle 702540
Eki Görüntüle 702541
Eki Görüntüle 702542
Kullanlar memnun ve en fazla 1 yıldız sadece 3 tane var ama 3 tane 1 yıldız almasına rağmen 246 tane de 5 yıldız almış, çok az markanın kullandığı 3D-NAND teknolojisini kullanıyor.

@Caner Uncu @Hangottom şu arkadaşı aydınlatabilir misiniz lütfen?

@WoLeRm bu sitede rollerin bir önemi yok onu aklından çıkar öncelikle. @cinaryasar-.- JD SSD'lerde daha DRAM yok neresi iyi? Ucuz etin yahnisi o kadar oluyor. O paraya Kingston, Gigabyte gibi alternatifler var üstelik. PSU konusunda da FSP, Aerocool, High Power gibi çok daha kaliteli alternatifler var. DA Forum'da bile şikayetler çıkıyor PSU'ları ile ilgili. Konu sahibine cevabım Gigabyte olanı alması daha iyi olur. A400'de sorun var diyenler var en garantisi o gibi duruyor.

Yan sanayi eşeğe kimsenin güzel dediği yok. Kimse James Donkey önermiyor, kullanıp memnun kalanlar da "aldım, çalıştı" kafasında yorum yapıyorlar. Gamepower için aynı şeyler geçerli.
Saçma sapan şeyler önerip iyi öneri yapanlara gıcık olmak da garip.

Sizde bir problem olmamış olabilir, benim laptopumda da da var. 2 aydır sorun yaşamadım fakat sorun yaşayanlar olduğu için önermiyorum. Sorunu olmasa bile çok iyi bir model değil zaten.
Kısacası biri sorunlu diyor, biri sorunsuz.
Daha temiz modeller varken alınması için bir sebep yok.
tamam kullanıp herşeyine bakıp 1 yıldız verenlere ve 5 yıldız verenlere bak vallahi yeter artık birsürü kanıt attım

@WoLeRm bu sitede rollerin bir önemi yok onu aklından çıkar öncelikle. @cinaryasar-.- JD SSD'lerde daha DRAM yok neresi iyi? Ucuz etin yahnisi o kadar oluyor. O paraya Kingston, Gigabyte gibi alternatifler var üstelik. PSU konusunda da FSP, Aerocool, High Power gibi çok daha kaliteli alternatifler var. Da Forum'da bile şikayetler çıkıyor PSU'ları ile ilgili. Konu sahibine cevabım Gigabyte olanı alması daha iyi olur. A400'de sorun var diyenler var en garantisi o gibi duruyor.

Hocam femtopatler daha yeni oluyorlar ya o yüzden dedim.

Femtopat olmana veriyorum.

Kullanıcıları rütbesine göre değerlendirmeyin. Rütbesi düşük olup da bazı Gigapat rütbelilerden daha bilgili olanlar var.

@cinaryasar-.- Kaynak olarak bir alışveriş sitesinin yorumlarını gösteriyorsunuz. Tek objektif inceleme Technopat konusu olan inceleme o da uzun kullanım değil.

Tamam kullanıp her şeyine bakıp 1 yıldız verenlere ve 5 yıldız verenlere bak vallahi yeter artık bir sürü kanıt attım.

Bunlar kanıt değil, sadece insanların "taktım-çalıştı-güzel" dediklerini gösteriyor, James Donkey ve Gamepower kaliteli değildir, aynı fiyata daha iyi markalar varken onlara para verilmez, bu kadar.

Kullanıcıları rütbesine göre değerlendirmeyin. Rütbesi düşük olup da bazı gigapat rütbelilerden daha bilgili olanlar var.

@cinaryasar-.- kaynak olarak bir alışveriş sitesinin yorumlarını gösteriyorsunuz. Tek objektif inceleme Technopat konusu olan inceleme o da uzun kullanım değil.

Mesaj sayısına göre insanların bilgisini bilemezsin. Bilgisi vardır ama siteye sonradan kayıt olmuştur belki.

Haklısınız benim hatam. Özür dilerim.😕

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı