Kingston A400 vs Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD vs HP S650

Bütçe
300-400TL
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime 240GB SSD alacağım sizce bu üçünden hangisini alayım? HP öneren ve kullanan pek duymadım. Gigabyte için çok iyi olduğunu duydum. Kingston için de iyi olduğunu duydum. Sizce bütçeyi biraz artırıp Gigabyte almak mantıklı mı?

HP SSD hiç kullanmadım ve özelliklerini bilmiyorum ama okuma yazma hızı yüksekmiş ve Kingston beklentilerin altında kalan bir SSD.

HP S650'nin yapısı hakkında bir inceleme görmedim.
Kingston A400 ve Gigabyte GP modelleri eski Phison S11 kontrolcüsü kullanır bununla birlikte A400'ün kullandığı TLC yongaları kötü. Bu ikisi arasından ben olsam Gigabyte seçerim. Hatta fiyatı çok değilse PNY CS900 de olur.

Aralarında en iyisi gigabyte. Alternatif olarak apacer As340 da alınabilir.

HP S650'nin yapısı hakkında bir inceleme görmedim.
Kingston A400 ve Gigabyte GP modelleri eski Phison S11 kontrolcüsü kullanır bununla birlikte A400'ün kullandığı TLC yongaları kötü. Bu ikisi arasından ben olsam Gigabyte seçerim. Hatta fiyatı çok değilse PNY CS900 de olur.

CS900 tek NAND.

S650 ve A400 kötü SSD'ler. A400'ün iyi varyasyonları olsa da hangisi iyi hangisi kötü bilinemiyor. Gigabyte 96 katman çift NAND kullanıyor. En iyisi o aralarından.

Aralarından en alınabiliri Gigabyte.

Micron 1300 MTFDDAK256TDL-1AW1ZABYY SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ben bu SSD'yi öneriyorum DRAM'de bulunmakta. Kaliteli bir SSD.

Bugün Micron 1300 satın aldım hocam fakat sanırım OEM'miş sizce güvenilir mi? Amazon üzerinden Teknoraks satıcısı üzerinden satın aldım. Ve bir de bazı kişiler SATA SSD'nin HDD'den pek farkı olmayacağını söylüyorlar. Oyun için aldım ben gerçekten farkı yok mu ben izlediğim videolarda genelde HDD'den çok daha hızlı oyunların açıldığını görmüştüm. @ressh

Bugün Micron 1300 satın aldım hocam fakat sanırım OEM'miş sizce güvenilir mi? Amazon üzerinden Teknoraks satıcısı üzerinden satın aldım. Ve bir de bazı kişiler SATA SSD'nin HDD'den pek farkı olmayacağını söylüyorlar. Oyun için aldım ben gerçekten farkı yok mu ben izlediğim videolarda genelde HDD'den çok daha hızlı oyunların açıldığını görmüştüm. @ressh
OEM'miş derken neyi kast ettiğinizi anlamadım açıklar mısınız?

Sata SSD, HDD'den çok daha performanslı ve dayanıklı. Aldığınız sata SSD saniyede 530 Megabayt okuma hızına sahip. Zaten açılış hızlarının değiştiğini oyunlara girerken hatta bilgisayarı açarken fark edeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı