Birkaç kişi sorun yaşayınca direkt her ürüne sorunlu damgası vuracaksak dünyada sorunsuz ürün yok o halde. Kişisel şeyi genele dönüştürmemek lazım. Ayrıca bu SSD'nin fiyatı ucuz, ucuza alıp devasa ömür ve performans beklemesin kimse. Ne kadar ekmek o kadar köfte.Onlara da hak veriyorum hata olunca diğer ürünlerde sorunlu olarak düşünülüyor.
Teknoloji bu şans işi biraz da.
Birkaç kişi sorun yaşayınca direkt her ürüne sorunlu damgası vuracaksak dünyada sorunsuz ürün yok o halde. Kişisel şeyi genele dönüştürmemek lazım. Ayrıca bu SSD'nin fiyatı ucuz, ucuza alıp devasa ömür ve performans beklemesin kimse. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Birkaç kişi sorun yaşayınca direkt her ürüne sorunlu damgası vuracaksak dünyada sorunsuz ürün yok o halde. Kişisel şeyi genele dönüştürmemek lazım. Ayrıca bu SSD'nin fiyatı ucuz, ucuza alıp devasa ömür ve performans beklemesin kimse. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Geçen de tartıştık bir arkadaşla, kanıt at dedim sorunlu olduğuna dair, attığı kanıtı söylüyorum: Bir arkadaşımız bir konuya o SSD sorunlu yazmış, arkadaş da geldi kanıt olarak bana bunu attı. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Alıntıladığım mesajı açın.
Bu alıntıya normal denilmiş ama o kadar da normal değil bence.
Aşağıdaki konunun doğruluğundan emin değilim.
Kingston A400 Düşük Okuma Yazma Hızı
1 ay önce Kingston A400 modeli bir SSD aldım. BIOS'uma da Windowd 8.1 yazılı. Güncelleme olmadığı için güncelleyemiyorum. İşletim sistemim Windows 10 1903.www.technopat.net
Kronik Sorunlu Kingston A400 SSD
SSD oyunlarda kafasına göre donma problemi yaşatıyor. 10 saniye kadar ekran donuyor sonra kendine geliyor. Israrla ekrana tıklarsam uygulamayı sonlandırıyor. Alt+Tab vs. Olaylarında sıkıntı yok ama. Windows başka SSD'de yüklü. Programlarda tarayınca herhangi bir sıkıntısı gözükmüyor. İnternet...www.technopat.net
Zamanında çok iyi bir SSD olduğunu düşünüyordum. Ben kendim de kullanmayı düşünüyordum. Ama böyle sorunları da var maalesef. Bütçe çok kısıtlıysa tercih edilebilir belki.
A400'ün sorunlu olabileceğini yazmıştınız diye hatırlıyorum.Klasik tayfa işte, ürün hakkında 2-3 tane ''sorun yaşadım'' yorumu duyunca direkt her yere o ürün sorunlu yazıyorlar. 2 tane arkadaşım var, birisi 1 yıl birisi yaklaşık 3 ay süredir kullanıyor, ikisinin de hiçbir problemi yok. Kısacası 2-3 tane yorum görüp ezberleyip her yere yapıştırıyorlar gibi biraz.
Ha şunu da eklemek isterim, bir arkadaşımın da A400 240 GB SSD'si sonradan bozuldu, garantiye gönderdi ve yenisi ile değişim yapıldı.
O iki SSD arasından HyperX Fury modelini almak daha mantıklı olacaktır. Benim ayrıca önerim WD Blue 500 GB olur, 520 TL'ye bulunuyor.
Ben hatırlayamadım.A400'ün sorunlu olabileceğini yazmıştınız diye hatırlıyorum.
Forumu araştırırsanız Samsung'da bile sorun yaşayan görürsünüz, o zaman Samsung da sorunlu? İki tane konu atıp o SSD sorunlu demek ne kadar doğru? Soruyorum size.Bütçe kısıtlıysa tercih edilebilir. Ama şu an İtopya'da HyperX Fury 240 GB A400 ile neredeyse aynı fiyata satılıyor. Ayrıca aşağıya da bırakıyorum sağlık sorunu yaşayan bir kesim de var.
A400 240GB kullanıyorum hiç problem yaşamadım şu ana kadar güvenilir alınabilir bence.
@Caner Uncu bir vaka daha.Bende yeni kullanmaya başladım sıcaklık değerlerim 50 - 55 derece arasında seninki nasıl.
Hocam sıcaklığa takılmamak lazım ssd 45 50 civarı geziyor ama hard disk gibi değil bunlar kolay kolay bozulacağını sanmıyorumBende yeni kullanmaya başladım sıcaklık değerlerim 50 - 55 derece arasında seninki nasıl.
M.2 SSD'lerde ısı performansı düşürüyor aynı şey SSD içinde geçerliyse onunda performansını düşürüyor.Hocam sıcaklığa takılmamak lazım ssd 45 50 civarı geziyor ama hard disk gibi değil bunlar kolay kolay bozulacağını sanmıyorum