Kingston Bellekler Garanti İçin Nereye Gönderilmeli?

Makaleler
31
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Meslek
Teknoloji Yazarı
Selamlar,

Birkaç gündür yaşadığım problemlerden ötürü Kingston HyperX Predator RGB 32 GB model bellekleri garantiye göndermeyi düşünüyorum. RAM'leri alalı 3 sene oldu ancak biliyorsunuz ki Kingston bellekler ömür boyu garantililer. Benim belleklerim de ömür boyu garantili olan modeller içerisinde yer alıyor.

RAM'lerin faturası elimde. Bellekleri nereye göndermeliyim? Türkiye servisi neresi bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Bunların sattığı RAM, SSD, flash bellek gibi ürünlerin ambalajlarının içine veya dışına poşet ile yapıştırılmış garanti etiketleri oluyordu. Orada distribütör ve teknik servis bilgisi olması lazım. Eğer yoksa ilk önce Koyuncu elektronik ile seri no sorgulayarak şansınızı deneyebilirsiniz. İthalatçısının Koyuncu olduğu aklımda kalmış ama emin değilim.

Ekran görüntüsü 2023-01-21 005144.png

Bunların sattığı RAM, SSD, flash bellek gibi ürünlerin ambalajlarının içine veya dışına poşet ile yapıştırılmış garanti etiketleri oluyordu. Orada distribütör ve teknik servis bilgisi olması lazım. Eğer yoksa ilk önce Koyuncu elektronik ile seri no sorgulayarak şansınızı deneyebilirsiniz. İthalatçısının Koyuncu olduğu aklımda kalmış ama emin değilim.

Bende de garanti belgesinde koyuncu yazıyor, bir de destech çağrı merkezinin telefon numarası var arayıp bilgi alabilirsiniz.
0216 444 0 490

Şu anda kutusu bende değil. 3 sene olduğundan dolayı sanırım attım, herhangi bir garanti kağıdı da çıkmadı çünkü çıkmış olsaydı kutusunu atsam bile garanti belgesini atmazdım.

Satıcıya gönderebilirsin diyorsun yani. Peki 3 sene önce aldığım satıcı sıkıntı çıkarabilir mi bu durumda?

Şu anda kutusu bende değil. 3 sene olduğundan dolayı sanırım attım, herhangi bir garanti kağıdı da çıkmadı çünkü çıkmış olsaydı kutusunu atsam bile garanti belgesini atmazdım.

Satıcıya gönderebilirsin diyorsun yani. Peki 3 sene önce aldığım satıcı sıkıntı çıkarabilir mi bu durumda?

Hocam AIDA64 ile bakın seri numarasına ardından kontrol edin siteden. Zaten bilgi çıkar.

O birazda satıcısına bağlı. :D
Satıcı sıkıntı çıkarabilirde çıkarmayabilirde. Bir şekilde satıcıyla iletişime geçin en doğru bilgiyi o verir.
Şahsen ben Hepsiburada'da bunu satsam 50 sene sonra benim cihazım ömür boyu garantili siz ilgileneceksiniz diye gelen birine destek vermem. O yüzden diyorum satıcısına bağlı.

Sen yine de belleklerin üzerinde yazan seri numara ile sorgula veya direkt telefonla ara. Seri no okunmuyorsa CPU-Z veya AIDA64 ile bak. Koyuncu'ya sor. Onlar değilse mecburen satıcıya ulaşmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı