Ramtech ve Kingston bellekler uyumlu çalışır mı?

evet 9 9 9 gidiyo hocam şans işi galiba bu iş ya çalışır ya çalışmaz ben bir alim 1 tane çalışmasa sonradan aynı aldığım yerden 1 tane daha alırım 2 tane olur o zaman çalışır herhalde
Büyük ihtimalle genel de öyle sorun çıkarmıyor iade hakkınız da var diye biliyorum. Yine de letgodan falan dual bulabilirdiniz ramler pek bozulmuyor.

Büyük ihtimalle genel de öyle sorun çıkarmıyor iade hakkınız da var diye biliyorum. Yine de letgodan falan dual bulabilirdiniz ramler pek bozulmuyor.
yok ya çok güvenemem letgoya hem oturduğum yerde doğru dürüst ram yok sıfır en iyisi
Alacağım RAM Kingston almaya karar verdimde uyumlu mu acaba link: Kingston Kvr1333d3n9/4g 4 Gb Ddr3 1333 Mhz Pc Ram Masaüstü Bellek Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Büyük ihtimalle genel de öyle sorun çıkarmıyor iade hakkınız da var diye biliyorum. Yine de Letgo'dan falan Dual bulabilirdiniz RAM'ler pek bozulmuyor.
Yok ya çok güvenemem Letgo'ya hem oturduğum yerde doğru dürüst RAM yok sıfır en iyisi.
Alacağım RAM Kingston almaya karar verdimde uyumlu mu acaba link: Kingston Kvr1333d3n9/4g 4 Gb Ddr3 1333 Mhz Pc Ram Masaüstü Bellek Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Yok en iyisi ramtech yorumlarda sahte oldukları yazıyor 'çözüldü'.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı