Kingston Datatraveler 100 G3 USB 3.0 İncelemesi

Arkadaşlar merhaba bu konuda sizin için Kingston Datatraveler 100 G3 32 GB* incelemesini yapacağım.

Ürünü Vatan Bilgisayar 'dan 45 TL 'ye almıştım fakat şuan Vatan Bilgisayar 'da kalmamış. Bu ürünü aşağıdaki yerlerden satın alabilirsiniz:
Hepsiburada
N11
Webdenal

Ürünün tanıtım videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünün fotoğrafları:
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Ürünün hızları

Port\Hız Okuma** Yazma**
USB 2.0 30 mb/s 8 mb/s
USB 3.0 70 mb/s 10 mb/s
[TBODY] [/TBODY]

Arkadaşlar çok garip bir olay oldu. Ürünü ilk aldığımda hızlar üstteki gibiydi fakat ürün arızalanınca servise yollattım ve geldiğinde hızlar aşağıdaki gibi oldu. Galiba bir özür dilemesi gibi bir şey :)

Port\Hız Okuma** Yazma**
USB 2.0 30 mb/s 25 mb/s
USB 3.0 70 mb/s 25-30 mb/s
[TBODY] [/TBODY]

* Gerçek kapasite 28,8 GB (30.943.440.896 bayt) 'dır.
** Okuma ve yazma hızları dosyalara göre değişebilir.

Bu ilk incelemem oldu :) Başka incelemelerde görüşmek üzere :)

Son düzenleme:
Öncellikle hayırlı olsun. Bende de 16 GB modelinden var, gayet hızlı almayı düşünenlere tavsiye ederim. Sadece ileride o açma kapama mekanizması esneyebiliyor ama abartılacak kadar değil. Bir de son diyeceğim bende Usb Belleği, Usb 2.0'da kullanıyorum ve yaptığın 2. testteki değerlerle benim aldığım değerler aynı 1. testi silmeni öneririm.

Tabi farklı sonuçlar alman Usb Bellekte sorun olduğunu belirtmez, farklı sebeplerden dolayı da düşük performans alabilirsin.

Öncellikle hayırlı olsun. Bende de 16 GB modelinden var, gayet hızlı almayı düşünenlere tavsiye ederim. Sadece ileride o açma kapama mekanizması esneyebiliyor ama abartılacak kadar değil. Bir de son diyeceğim bende Usb Belleği, Usb 2.0'da kullanıyorum ve yaptığın 2. testteki değerlerle benim aldığım değerler aynı 1. testi silmeni öneririm.

Tabi farklı sonuçlar alman Usb Bellekte sorun olduğunu belirtmez, farklı sebeplerden dolayı da düşük performans alabilirsin.
Teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun. :) O açma kapama konusunda haklısın fakat bence hiç sorun çıkmaz. 1. testi silemem çünkü o bilgiler resmi sitesindeki bilgiler ile aynı :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı