Merhaba USB 3.2 bir USB bellek. Aldım garip bir şekilde yavaş USB 2.0 olan daha yüksek yazma hızları sunarken USB 3.2 olan bellek yerlerde sürünüyor. Gerekli özellikleri aşağıya yazıyorum.
PC portu 2.0. 2.0 olsa bile en az USB 2.0 olan bellek kadar hızda yazması gerekmez mi?
USB 3.0 olması USB 3.0'ın aktarım hızını sonuna kadar verekcek demek değildir. Yani 3.0'ın 5Gbps hızını desteklemesi USB belleğin bu hızda yazıp okuyacağı anlamına gelmiyor.
USB 3.0 olması USB 3.0'ın aktarım hızını sonuna kadar verekcek demek değildir. Yani 3.0'ın 5Gbps hızını desteklemesi USB belleğin bu hızda yazıp okuyacağı anlamına gelmiyor.
Ben Amazon indirimlerinde 45₺'ye almıştım, hız sorunu olsa da en azından 3.0 hızında, şu an kullandığım bellekler 10 yaşından büyük. W10 ve W11 ISO kuracağım içine.
Ben Amazon indiriminde 65₺ye Sandisk Ultra Luxe 64 GB aldım. Gayet de memnunum. Konudaki flaşı aylar önce 40₺ye İtopyadan almıştım 64 GB olanı. Yedek flaş olarak duruyor sadece. Sandisk tarafında Ultra Luxe, Dual, Ultra Fit serileri Samsung tarafında Bar Plus ve Fit Plus serileri dışında düzgün flaş yok giriş-orta segment fiyatlandırmalarda (hatta Samsung olanlar lüks oldu bile diyebilirim fiyat olarak)