Kingston DDR2 sisteme RAM uyar mı?

Yorumunuza katılmıyorum.

Tabi bilmediğiniz için katılmazsınız. Kime sorarsanız sorun bu durum dediğim gibidir ve böyledir. Aksini söyleyen bir şey bilmiyordur. O yüzden lütfen yardım isteyen arkadaşların kafasını karıştırmayın.

Evet uyumlu, sisteminiz 4 Gb Bellek olduğunu size fark ettirecektir. Şimdiden hayırlı olsun .

Ben bilmiyorum diyelim.Peki pc üreticileri'demi bilmiyorlar 4+2 veya 8+ 4 şeklinde ram sunuyorlar. Merak etme ben yıllardır bu işi yapıyorum.

Ben bilmiyorum diyelim.Peki pc üreticileri'demi bilmiyorlar 4+2 veya 8+ 4 şeklinde ram sunuyorlar. Merak etme ben yıllardır bu işi yapıyorum.
Recep abi de bir video'sunda aynı miktarlara sahip bellekleri takın demişti.
Örneğin;
2+2 , 4+4 gibi.

Bu işi yapıyorsunuz ama bilmediğiniz şekilde yapıyorsunuz. Kit RAM'ler daha pahalı bunu piyasanın içerisinde olan birisi çok rahatlıkla fark edebilir. Tek parça RAM'ler daha uygun fiyatlı ve o sisteme koydukları işletim sistemi 32 bit ise; fazla RAM olsun müşteriyi de teşvik etsin şeklinde bir kombinasyon yapmış da olabilirler. O yüzden bazı üreticiler diyelim böyle yapıyor. Buna pazarlama stratejisi demek istiyorum. Çünkü bizim milletimiz her zaman her şeyde GB miktarına baktığı için böyle oluyor. Şöyle bir şey de var; eğer anakart Triple Channel (üç kanal) RAM destekliyorsa böyle yapmış olabilirler. Fakat kaldı ki Triple Channel destekleyen anakart ve işlemci sayısı yok gibi bir şey. Anakart ve işlemcilere uyan en uyumlu, önerilen ve kullanılan mimariler Dual Channel ve Quad Channel'dir.

Son düzenleme:
4+2 Asymmetric dual channel 4+4 symmetric dual channel bunları öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…