Kingston Fury Beast 8 GB DDR4 RAM alınır mı?

Raptor

Megapat
Merhaba. Corsair 8 GB Vengeance DDR4 3000MHz CL16 RAM'e ve Gigabyte B450M S2H bir anakarta sahibim. Başlıktaki RAM'i almayı düşünüyorum. Sizce bir uyum sıkıntısı çıkarır mı ve nasıldır önerir misiniz?

Hiçbir şekilde riske girmeyip kendi raminden bir tane daha al, kafan rahat olsun en azından. 100-200 Tl az vereceğim diyip risk alma sonra ikisi de elinde kalır.

Crucial Ballistix overclock kabiliyeti açısından daha iyi.
Yalnız Dual olması lazım yoksa uyumsuzluk olabilir.
Overclock kısmı benim için sorun değil yapmayı düşünmüyorum.
Elimdeki RAM şu an bu : CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bir sorun olur mu ?

Hiçbir şekilde riske girmeyip kendi raminden bir tane daha al, kafan rahat olsun en azından. 100-200 TL az vereceğim deyip risk alma sonra ikisi de elinde kalır.

Haklısınız ama inanın bütçem çok sınırlı hani o 200 TL'yi aşmam bile zor ne yazık ki.

Hiçbir şekilde riske girmeyip kendi raminden bir tane daha al, kafan rahat olsun en azından. 100-200 Tl az vereceğim diyip risk alma sonra ikisi de elinde kalır.
Bahsettiğiniz işlemci bu mudur ?

Uyumsuzluk yapabilir. İkide bir mavi ekran hatası alabilirsin. Tavsiyem elindeki ramin aynısını ikinci elden denkle.
Uyumsuzluk nedeni ne olabilir o zaman ?

Uyumsuzluk yapabilir. İkide bir mavi ekran hatası alabilirsin. Tavsiyem elindeki ramin aynısını ikinci elden denkle.
Birde RAM'imin aynısının 3200MHz'li olanını buldum. Sizce bu sorun yaratır mı ?

Bu modeli aldım ve sorunsuz çalıştı. Cevap veren herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Birde RAM'imin aynısının 3200MHz'li olanını buldum. Sizce bu sorun yaratır mı ?
Bu mesajı belki ileride birisi okursa diye yazıyorum.

Eğer ki aynı RAM alıyorsanız MHz değerini yüksek veya düşük alabilirsiniz beraber çalışırlar. CL değerleri önemli. CL değeri farklı ise sorun çıkar. Şöyle bir not. Diyelim ki elinizde 2400MHz ram var. Aynı RAM'i aldınız ama 3200MHz. İki RAM'iniz de 2400MHz çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı