Kingston hyperx 3K SSD okuma ve yazma hızı düşüklüğü

fatih siliv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni pc'de kingston hyperk 3k hdd var. Bu diski daha önce asus k55vd laptopta kullanıyordum. Daha sonra yeni topladığım makineye taktım. AS ssd benchmark ile test ettim olması gerekenden çok düşük. Normalde okuma hızı 555mb, yazma hızı 510mb, fakat aldığım sonuç oldukça düşük bununla ilgili secure erase kurtarır mı yoksa diski servise mi göndersem? Laptopta kullanırken hızı ilk kurduğumda çok iyiydi fakat daha sonra performans düştü. Bende laptopta sorun olabileceğini düşündüm makineye taktım fakat performans oldukça düşük. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

as-ssd-bench KINGSTON SH103S3 28.10.2014 23-32-44.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam SSD alırken Okuma/Yazma hızlarına bu yüzden dikkat etmeyin deniliyor. Çünkü SSD'ye Windows yüklenince otomatik olarak o SSD'nin okuma/yazma hızı düşer. Siz yine de performans düşüklüğü seziyorsanız yollayın servise.

İlk kurduğumda laptop 26 sn'de açılıyordu bu daha sonra 1 dakikaya çıktı. Bazen windows 8'de ilk açılışta 2 dakikayı buluyordu. Daha sonra masaüstüne aldım, burada daha iyi olması gerekirken neredeyse aynı. Bu beni rahatsız ediyor. Secure erase yapsam acaba daha iyi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı