Kingston HyperX Cloud Earbuds 271 TL

Calmatom

Megapat
Daha fazla  
Ürün Amazon üzerinde şuan 271 TL'ye satılmaktadır.

Not: Aşağıdaki konu sayesinde, Amazon üzerinden daha önce hiç mobil alışveriş yapmadıysanız ürünü benim gibi 40 TL daha ucuza alabilirsiniz :)

Ürün Amazon üzerinde şu an 271 TL'ye satılmaktadır.

Not: Aşağıdaki konu sayesinde, Amazon üzerinden daha önce hiç mobil alışveriş yapmadıysanız ürünü benim gibi 40 TL daha ucuza alabilirsiniz :)

Ses kalitesi iyi mi?
Hem telefon hem de PC de mikrofonu kullanabiliyor muyuz?

Ses kalitesi iyi mi?
Hem telefon hem de PC de mikrofonu kullanabiliyor muyuz?
Daha önce ürünü bende kullanmadım. Ancak belirli konular var ürünle ilgili bilgi edinebileceğiniz. Örneğin;

Genel olarak iyi olduğu söylenen bir ürün. Youtube üzerinden mikrofon testlerine de bakabilirsiniz. Ancak sizin için "iyi" tanımı da önemli tabi. Kişisel tercihler.

İncelemelerinde kutusu farklıydı. Gerçi cloud 2'de de aynı şekilde kutusu farklı gelmişti. Bölgesel olarak değişiyor sanırım.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    154,5 KB · Görüntüleme: 52
İncelemelerinde kutusu farklıydı. Gerçi cloud 2'de de aynı şekilde kutusu farklı gelmişti. Bölgesel olarak değişiyor sanırım.
Benim de bugün elime geçti. Siz söylemeseniz hiç farketmedim bu değişikliği :) Hayırlı olsun tekrardan. İlk izlenim olarak söyleyebileceğim, keşke small silikonları biraz daha ufak olsaydı. Alışması zaman alacak gibi benim için bu durum. Ancak ses performansı şahsen hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı