Kingston HyperX Cloud MIX Bluetooth alınır mı?

X-frost

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben bilgisayarda telefonda ve tablette daha çok telefon ve tablette kullanabilecek kablosuz bir kulaklık arıyorum. HyperX Cloud MIX Bluetooth alınır mı? Ses kalitesi ses seviyesi yüksek midir? Basları nasıl iyi verebiliyor mu? Aslında şu 3'ünü buldum kararsız kaldım sizlerinde düşüncelerini bekliyorum. Müzik ve oyun için kullanacağım.
Kingston HyperX Cloud MIX
HyperX Cloud FLİGHT S
Logitech G935 Wireless 7.1
Bu üçü için de düşüncelerinizi bekliyorum.

Bluetooht kulaklıklar hissedilir derecede gecikme yaşatıyor, oyunlarda iyi değil. Oyun için Wireless kulaklık almanızı tavsiye ederim.
O zaman Logitech G935 Wireless 7.1 yada HyperX Cloud FLİGHT S almalıyım şimdi bunların hangisi daha iyi gerçi logitech bazı modellerine yüksek ses vermiyor diyorlar. hyper x mi daha kaliteli ses verir yoksa G935 mi?

Kesinlikle G935 çok daha iyi bir seçim olur. Logitech kulaklıkların sesi yüksek ama kendi programını kurduğun zaman ses azalıyor. Bu nedenle kurmuyorum ben. 7.1 için Windows sonic kullanıyorum.

SteelSeries Arctis 7 modeline de bakabilirsiniz, başarılı bir kulaklık.

Kesinlikle G935 çok daha iyi bir seçim olur. Logitech kulaklıkların sesi yüksek ama kendi programını kurduğun zaman ses azalıyor. Bu nedenle kurmuyorum ben. 7.1 için Windows sonic kullanıyorum.

SteelSeries Arctis 7 modeline de bakabilirsiniz, başarılı bir kulaklık.

Ben Vatan'dan almayı düşünüyorum fakat öğrendim ki ismi G933S olarak değişmiş Vatan'da G935 geciyor bu bir sorun yaratır mı? Bir de bas konusunda nasıl bası iyi mi? Gerçekçiliği bayağı bir arttırıyorlar. Oradan mı alayım yoksa başka bir yer öneriyor musunuz?

Nereden alacağınız fark etmez aynı kulaklık sonuçta. Kulaklarınızı titretecek kadar iyi bası var.
Teşekkürler ama, bas hakkında hiçbir yerde bir açıklama görmedim beni biraz şüpheye düşürdü. Bas var mı diye, çünkü bir kere böyle bir olay atlattım. İkinciye olması nı istemem. Aldığım kulaklıktan bas alamadım.

Son düzenleme:
G533 kukaları titretiyorsa G935'in de bası vardır ama müzik konusunda bütün oyun kulaklıkları vasat sayılır. Müzik dinlerken Sound Booster kullanıyorum, baslar o zaman gerçekten güzel oluyor. Normal şartlarda zayıf gelebilir. Sound Booster ile kulaklık bildiğin titriyor.

İnternetten alırsanız 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı